Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja_2002

szczeniaki cocer spaniela do sprzedania

Polecane posty

Gość Xang Gin prosto z Chin
Ale cocker spanielki WZIOL.! Wziął sie pisze :)

Gość duell
tak tak bo wy wiecie co by ktoś tam zrobił...i wiecie ze ktos by wziął ze schroniska..nienormalni jesteście :O...ludzie chcą szczeniaki a nie dorosłe psy..a w schroniskach praktycznie same dorosłe...

Gość ccccccvbg
tak, przyczyniasz sie do tego ze psy ląduja w shcroniskach bo kazdy tak moze powiedzieć, rozmnoze i oddam w dobre rece czy jestes w stanie przewidziec co sie stanie ze szczeniakami tych psow jak dorosna? i z nastepnymi pokoleniami? wystarczy prosta umiejetnosc mnożenia zreszta co tu gadac, psow nierodowodowych sie nie rozmnaza, bo schroniska sa takimi przepelnione.

Gość patrycja_2002
oj dziewczyny, naprawdę was nie rozumiem, zaraz mnie normalnie ukrzyżujecie z powodu sprzedaży psów, aż tak bardzo was to razi? Wyluzujcie troszkę :)

Gość duell
praktycznie same dorosłe i kundle...a nie kazdy chce kundla skoro za 250 zł może mieć spaniela...no i co z tego ze bez rodowodu..jak ktos nie chce psa wystawiac to mu nie zalezy na rodowodzie

Gość patrycja_2002
duell, dziękuję za poparcie, prawdę mówiąc spodziewałam się więcej złośliwych komentarzy :):) dziewczyny, dziękuję za podnoszenie tematu :*

Gość ccccccvbg
''suka chociaz raz w zyciu powinna byc dopuszczona zeby pózniej nie miała problemów ze zdrowiem..typu urojone ciąże itp'' najpierw sie doksztalc zamiast wypisywac bzdury zeby nie miala problemow zadnych powinna zostac wysterylizowana i rowniez przejedz sie po kilku schroniskach, sa psy i dorosle i mlode i szczeniaki, szczeniaki ktore umieraja w cierpieniach bo nie ma kasy na ich szczepienia jezu po co sie wypowiadac na temat o ktorym nie ma sie pojecia wystarczy ze zdjecie slodkich szczeniaczkow i sikacie polecam, ale watpie by komukolwiek chcialo sie wglebic w temat bezdomnosci zwierzat http://www.dogomania.pl/forum/f940/sterylizacja-zamiast-eutanazji-film-roberta-valentine-w-nadziei-24927/

Gość duell
a wy jestescie w stanie przewidziec co stanie sie z rodowodowymi szczeniakami?...moga trafić na jakiegos psychola który będzie je torturował ''dla zabawy'' albo rozmnazał z czym popadnie....boze nie chcecie kupic tych szczeniaków to nie ale nie atakujcie dziewczyny...teraz zrobiliscie z niej winowajczynie przez którą schroniska sa zapełnione...nienormalni jestescie

Gość duell
to ty się dokształć...jesli suka nie jest wysterylizowana a o takiej tu mowa to musi byc raz dopuszczona....niektórzy mówią ze to brednie ale kazdy weterynarz ci powie ze lepiej dopuscic

Gość patrycja_2002
wiecie jeden z tych szczeniaczków jest już w ośrodku w którym będzie szkolony jako pies dla mojej kuzynki, która jest chora i powiem Wam, że rozmnożyłabym moją sunię jeszcze raz, tylko po to, żeby zobaczyć jak mała się cieszy :):)

Gość patrycja_2002
śliczny ten kotek, wygląda jak maskotka :)

Gość ccccccvbg
tak tak duel ile masz lat? 11? nie ma o czym gadac na tym poziomie, mam nadzieje ze komus bedzie sie chcialo obejrzec film i pomysli zanim znowuy rozmnozy swojego psa bo my sobie flaki wypruwamy zeby znalezc dom dla chociaz jednego psa a ludzie naokolo nam dowalaja i rozmnażają, zabierajac te domy tyle w temacie

Gość duell
no i co z tego ze w schroniska tez są szczeniaki...tylko nigdy nie wiadomo co z nich wyrośnie....bo co z tego ze matka to np.spaniel jak nie wiadomo jaki był ojciec..to ja podziękuję za takiego psa

Gość duell
to dalej wypruwaj sobie te flaki...skoro tak cię boli ze psy sa w schroniskach to zaadoptuj wszystkie...psy zawsze była w schroniskach,są i będę,,,i nikt i nic tego nie zmieni

Gość ccccccvbg
jeszcze jedno, bo widze ze mam do cyznienia z kompletnym laikiem ktory uslyszal na wsi ze suke trzeba dopuscic http://www.miau.pl/edu/ster.php http://miau.pl/ulotki/ulotki.php ''Czy to prawda, że..... ...przynajmniej jeden miot kociąt / szczeniąt jest konieczny dla zdrowia mojej kotki / suki? Nieprawda. Nie zmniejszy to wcale prawdopodobieństwa wystąpienia chorób układu rozrodczego, a sprowadzone na świat zwierzęta mogą podzielić los tysięcy bezdomnych, głodnych i katowanych...''

Gość patrycja_2002
ccccccvbg, gdzie Ty mieszkasz? w moim miasteczku jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby schronisko było przepełnione, a w niedziele to są tam wycieczki normalnie, no cóż skoro znasz ten temat od tej strony to nie dziwię się, że jesteś taka sfrustrowana :)

Gość duell
nie chodzi mi układ rozrodczy a o psychikę...czytac ze zrozumieniem nie umiesz?...jesli suka nie zostanie dopuszczona moze mieć później ciąże urojone....

Gość bombowe
sa sliczne, szkoda ze nie mam miejsca na psiaka :( jak tylko sie przeprowadze to sobie takiego kupie :)

Gość patrycja_2002
bardzo wam dziękuję :) jak ktoś jest zainteresowany, to mogę na maila wysłać fotki jak były jeszcze malutkie.

Gość ccccccvbg
duel twoim tokiem myslenia mozna powidziec, ze domy dziecka zawsze byly, sa i beda i nie trzeba tym dzieciom pomagac po co istnieja fundacje dla osob chorych, skoro wszystkim nie pomozemy? ja jestem MILOSNIKIEM ZWIERZAT i najwazniejsza rzecza jest sterylizacja zwierzat i niedopuszczanie do zwiekszania ich liczby nie masz pewnosci czy ktores pokolenie z miotu twojej suki nie trafi do schroniska, czy potomstwo twoich szczeniakow stad sie biora psy w schroniskach mieszkam w warszawie, Paluch najwieksze schronisko w Polsce 2000 psów + kilkanascie podwarszawskich przepelnionych biednych schronisk gdzie nie ma na zarcie a co dopiero szczepienia szczeniakow

Gość bombowe
patrycja napisz czy na wiosne twoja suczka tez ma szczenieta? jesli tak to bede zainteresowana :)

Gość duell
patrycja zyczę ci zeby szczeniaczki znalazły dom i kochających włascicieli :)...pozdrawiam :)

Gość patrycja_2002
no cóż, żeby troszkę uspokoić Twoje sumienie, mogę Ci obiecać, że wysterylizuję mojego kota.

Gość patrycja_2002
nie, na razie nie będziemy jej dopuszczać, teraz ją dopuściliśmy, bo był potrzebny mały piesek dla mojej kuzynki, bo jest chora. Ale jeżeli jeszcze kiedykolwiek będziemy mieć małe pieski, to na pewno napiszę o tym na kafeterii :)

Gość duell
cccccvbg nie denerwuj juz sie tak bo ci zyłka pęknie i juz nie bedziesz mogła pomagac zwierzakom..

Gość patrycja_2002
duell, rządzisz :) dziewczyny, pomóżcie mi utrzymać ten temat na pierwszej stronie, może znajdzie się ktoś chętny :)