Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja

Kocham ginekologa!!

Polecane posty

Gość no ja

Jestem strasznie zauroczona w swoim ginekologu.. Jednak jak zblizyc sie do faceta w gabinecie ginekologicznym:/ straszne uczucie.. Nie polecam

Gość dlatego wlasnie chodze do kobi
ety albo starszego nieatrakcyjnego faceta...

Gość no ja
Ja 23 on kolo 30. Ja jestem pewna ze nie moge na nic liczyc. I w tym moja tragedia.. Dlatego podchodze do tego z dystansem ale tak trudno jest zapanowac nad uczuciami.. noo glupia sprawa i tyle.

Gość Od ginekologa do....
A moja wizyta u pewnego przystojnego ginekologa skonczyla sie ...małżeństwem :) jestesmy 5 lat po ślubie a 10 lat sie znamy

Gość DO ZAŁAMANEJJJJJ
a on cie widział tam ?nie wstydzisz sie ze masz grzybice ?

a ja przez chwilę umawiałam się ze swoim psychiatrą, ale to łatwiej zaaranżowac takie spotkanie bo mu powiedziałam ze jak nie przyjdzie to skoczę z wierzy eifl'a w warszawie- i musiał przyjść - (to żart oczywiście hehe).....prawda taka że nie przyszedł (hehe) ale tak na serio....hm....spróbuj na przykład wyczaić o której godzinie kończy, zaczaj sie np koło jego samochodu i udaj....poród....na pewno się zainteresuje będzie chciał odebrać....a ty powiedz że, to chyba były tylko jakieś silne skurcze i że czasem ci sie zdarzają i że zwykle przestaja po gorącej kawie MUSI CIĘ NA NIĄ ZAPROSIĆ!!!

Gość no ja
Ha coz za szczesciara:) A czy jest przystojny?- nie:P aale strasznie mnie pociaga.. ojj wiecie jak to jest

Gość no ja
Hmm wbrew pozorom chyba latwiej poderwac faceta w l-ce niz lezec przed nim okrakiem:P

Gość Od ginekologa do....
wiem o czym piszesz:):) namowilam naszych wspolnych znajomych do zaaranzowania spotkania... i tak sie zaczelo:)

Gość no ja
JA to bym chciala zeby czasem zdarzylo sie tak na przekor wszystkiemu. Na szczescie marzenia sa tylko moje, a ze rzeczywistosc jest inna nic na to nie poradze.. I tak uwazam ze nalezy cieszyc sie zyciem:)

Gość bez problemu
jedna kocha ginekologa,druga ksiedza...ech....mam podobny problem...tylko ze ja kocham swojego dentyste..wybilam sobie wszystkie zeby wiec teraz spotykamy sie czesciej na przymiarki sztucznej szczeki...czuje ze cos miedzy nami jest:)

Gość no ja
Ja nie kocham, ale jestem zauroczona:) aa u dentysty to juz w ogole koszmar flirtowac:P to na migi chyba tylko

Gość bez problemu
troche sie seplenie bez tych zebow ale nie szkodzi:)byleby blisko niego:P

Gość no ja
Noo to ja widze, ze kazda w kims tam sie podkochuje:P to moze ktoras kocha pana co to utwardza droge tym takim glosnym czyms. To dopiero wyzwanie!!:D

popatrz na to tak: dziewczyny sie normalnie na początku wstydzą rozebrać przed chłopakiem a ty już masz to za sobą...ja tam radzę brać byka za rogi, umów się z nim a nóż widelec, ta co kocha dentystę to faktycznie nienajlepsze położenie że tak powiem bo wychodzisz na małomówną:)hm....ale za to kontakt wzrokowy że hej:) tej od L-ki radzę żeby zabłysła znajomością marek samochodów albo powiedziała coś mądrego od budowie silnika....ta od księdza to faktycznie nie za fajnie, chyba tylko zakonnicą zostać w tym wypadku.....ja nikogo nie kocham i też źle.......co za życie....jak w brazylijsiej telenowelii

Gość a z jaka sprawa do niego
chodzisz? masz pretekst?

Gość Kiz.88
to jak następnym razem pochyli się tam... złap go nogami i dociśnij do siebie !!!!!!!!!!!!!!! :)))))

Gość bez problemu
HEHH moj dentysta to juz przeszlosc teraz spodobal mi sie pan ze smieciarki:)