Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MI_net

czy żona powinna byc czasem dzi*ką dla swojego męża

Polecane posty

Gość MI_net

czy raczej panowie wolicie spokojne kobietki na żony a takie wyuzdane to lepsze są na jeden raz?

Gość vxcer
wyuzadane lepsze na jeden raz

Gość gospodyni08
cudza żona dla cudzego męza - tak.

Gość gospodyni08
żle !!! cudza żona dla męża i żona dla cudzego męża - tak.

Kobieta na salonach powinna zachowywac sie jak dama a w łózku jak dzifka, ale nie w łózku jak dama a na salonach ja dzifka.... Dotyczy to również żon 🖐️

Gość fafsafasfa
dlatego kobiety nalogowo sa zdradzane bo "glupio im" byc wyuzdane. Jak jestescie spokojne nuudzicie swojego faceta w lozku wiec woli isc do innej. Ja staram sie byc wlasnie dzwika dla mjego deeptrought, kozaczi, sroj pielegniarki. to wlasnie zaklamana polska mentalnosc- poudaje spokojan bo uza mnie zadziwke :/ a potem dziwia sie,ze maz je zdradza..

Zgadzam się z Warkoczem. W dzien być damą, w nocy dziwką i suką. Ale TYLKO dla swojego mężczyzny, tak aby myślał że ma największy skarb na świecie i inni mogą mu tylko zazdrościć ;) Pod warunkiem że Ty to akceptujesz.

Gość tak. tak. tak. tak. tak.

Gość MI_net
UWAGA!!! panowie z forum mozecie słac listy gratulacyjne oraz wyrazy zazdrości mojemu niedawnozaslubionemu bo ja wlasnie taka jestem dla niego: -w kuchni kucharka -dama na salonach -a w sypialni dzi*ka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

to po jasną cholere się pytałaś czy być dziwką dla swojego faceta, skoro to praktykujesz i jest wam tak dobrze??? Dla niektórych to normalne i nie zadaja tak głupich pytań. A póżniej się jeszcze chwalą... o zgrozo....

Gość MI_net
Sweet_Pussy*25 a Ty to co slepa czy przyglupia nie widzisz ze na tym polega to cale zafajdane forum ?????????????????? tu nikt nikomu nie radzi tylko kretyni sie chwalą wiec jak masz czy to tez sie chwal i nie udawaj elokwentnej bo w sexie nie o to chodzi a na tym forum tym bardziej !!!!!!!!!!!!

Gość 1macho
czemu tylko dla menża

Gość MI_net
do 1macho - dla takiego analfabety jak Ty nie rozchyliłabym nawet firanki w oknie nie mowiąc o nogach

MI_net - własnie sie zacytowałaś "... tylko kretyni się chwalą..." szkoda że się za taką uważasz... naprwde szkoda... PS - Ja jak mam w czymś do powiedzenia i jestem w temacie to radze. Tak jak Tobie. Jednak przyznaje Ci racje - to forum jest zafajdane.

Gość MI_net
sorry sweet pussy25 a w ktorym momencie ty mi cos poradzilas bo jakos nie moge się doczytac :P

Gość MI_net
moja przechwalanka byla prowokacją wynikla z tego ze irytuje mnie ogól tutejszych stalych bywalców siedza tu juz Bóg wie ile lat i pierdoly pisza a jak sie czlowie chce czagos konkretnego dowiedziec to same przechwalki podszywanie sie pod czyjes nicki i wypisywanie debilnych tekstów moderatorzy usuwają tylko jakies krotkie przejawy dewiacji a nie widza ze cale forum juz dawno zeszlo na psy

Gość wiktoria87907687
ja mam meza od 5 lat i robimy takie jazdy ze sasiedzi sie glupio patrza ale co tam jestesmy mlodzi pozdrawiam

A radziłam Ci - to samo co Warkocz. Sama jestes ślepa. I w dodatku nazwałaś siebie po imieniu.... :P Nie będe Ci ubliżać dodatkowo i przypominać. I się teraz nie tłumacz że napisałaś to pod prowokacje. Wyszłaś na kretynke i już. Czasem trzeba się z tym pogodzić. Takie jest to forum.