Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fujkaa

Tatuaż - jakie miejsce? Gdzie Wy byście chceli?

Polecane posty

Gość migdałki
ja bym wogóle nie chciała nigdzie za dopłatą nawet

Gość szukający szczęścia
Tak tak a potem trochę wydzirać przedramię i ramiona = wygląd rasowej aktorki z filmów erotycznych z tematów hard / slave / dp / dt.

Ja obawiam się, że to po prostu moja zachcianka i za kilka lat może mi się znudzić a usunięcie łatwe nie jest... Mimo wszystko teraz jestem \'napalona\' na zrobienie.

szukający szczęścia - nie, nie interesują mnie tatuaże widoczne na ciele. Wręcz bardzo tego nie lubię. Podobają mi się dyskretne miejsca...

Gość szukający szczęścia
a potem będziesz wyglądała jak w moim opisie , ja rozumiem tatuaż intymny ale ramiona dłonie ?? ble jak to wygląda

Mój by miał co najwyżej centymetr wysokości i 3 cm długości. A nadgarstek od środka wydaje mi się, że jest ciekawym miejscem.

Gość eeeeeeeee
ja też jak mialam naście lat nosilo mnie zeby sobie zrobić tatoooo..dziś nie mam nastu lat ,ale wciaż gdzieś to siedzi jeszcze,jednakze mysle sobie,że chyba się nigdy nie odwazę..i moze i dobrze..po co sobie szpecić cialko? zastanow si.ę grubo,bo im więcej lat przybywa tym inaczej się patrzy na wiele spraw:)zebyś nie zalowala,bo tego już tak latwo nie usuniesz..

W sumie masz racje... Właśnie to mnie powstrzymuje. Potem, za kilka lat może mi się znudzić i nie będę miała możliwości usunąć. Ale z drugiej strony, za te kilka lat mogę uważać to za jakiś znak, którego będę się trzymała przez całe życie. Zastanawiam się nad słowem 'bless' albo 'freedom'. Co o tym myślisz?

to Twoja decyzja i Ty powinnaś być pewna że tego chcesz. Chcesz - zrób skoro Ci się podoba. Ja zrobiłam 2,5 roku temu na podbrzuszu, przeważnie go nie widać pod ubraniem. Decyzja była przemyślana, jak na razie nie żałuje i gdybym miała wybierać to zrobiłabym teraz to samo. Jednym się to podoba, innym nie ale naprawdę mam to w nosie, nie chwalę się nim, nie pokazuję wszystkim. To Twoje ciało, i Ty sama o nim decyduj, nie sugeruj się tym co mówią zupełnie obcy dla Ciebie ludzie.

Zrozumiałam bardzo dobrze i dziękuję za te słowa. Chciałam poprostu wiedzieć co myślisz o tym miejscu.

Gość ni9gdy więcej
Moja mama ma 48- fakt- młodzieżowa jest i na łopatce ma motyla już łaaaaaaadnych parę lat :)

myślę, że jeśli tatuaż na nadgarstku bardzo Ci się podoba, to jest to odpowiednie miejsce. Nie powiem Ci czy masz robić czy nie, chyba że chcesz go zrobić dla szpanu