Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrwarszawa

jego zachowanie w stosunku do innych ludzi

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrwarszawa

to mnie niepokoi.znamy się miesiac ale jak widze jak on zachowuje się na drodze w stosunku do pieszych czy innych kierowców...ws tosunku do ludzi kórzy zwróca mu uwagę...nawet jak mają racje.krzyczy jest agresywny i bardzo wulgarny używa niecenzuralnych słów...niewazne czy to kobieta czy mężczyzna..kobiete wyzwał raz nawet od dziffffffffkiii w stosunku do mnie na razie ok ale martwi mnie jak traktuje innych ludzi..czy kiedyś..nie bedzie tak samo mnie traktował

Gość będzie to tylko kwestia czasu
uciekaj miałam bardzo podobnie

Gość ten typ tak ma
muszę cię zmartwić,ale tego typu zachowanie wobec innych także ciebie nie ominie.Sprawdzisz chyba najlepiej jak zachowa się wobec ciebie ,zwracając mu uwagę.Osobiście takich ludzi omijam szerokim łukiem.Zresztą sama pewnie się przekonasz co miałam na myśli jak pójdziesz z nim na jakąś imprezę,założe się,że bardzo szybko pokłóci się (pobije) z pierwszą osobą,która będzie mieć inne zdanie niż on. Pozdrawiam

słyszałam, że klnięcie w samochodzie na przechodniów świadczy o małym fiutku i problemach seksualnych. I powiem ci z doświadczenia że to prawda :D A czy będzie cię tak traktował? hmmm po pierwsze patrz jak traktuje rodziców, po drugie jak obcych ludzi. Bo gdy kurtyna miłości opadnie będziesz dla niego okresowo jak ten przechodzień. Fajnie tak?