Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lhhHethjk

młode dziewczyny!!! pytanie do was!!

Polecane posty

Gość lhhHethjk

nogi golicie wtedy kiedy włoski odrastają, czyli tak, żeby nigdy nie było ich czuć, nogi były zawsze gładziutkie czy wtedy kiedy już po dotknięciu nogi włoski czuć ale ich jeszcze nie widać za bardzo??? co sądzicie o nogach na których włosków nie widać ale je czuć, (jak są jeszcze krótkie)??? czy wasze nogi zawsze muszą być ''na gładź''???

Gość jenna1234
no jasne że nie muszą być zawsze na glanc.... póki są niewidoczne jest ok, a że je po paru dniach czuc to sygnał że wkrótce nalezy ponownie sięgnąć po żyletke.

Gość feel good
latem depiluję całkowicie, na gładź, bo wstyd dotykać i się pokazywać. za to zimą nie depiluję w ogóle, bo lubię zimowe futerko, takie w sam raz na zimową pogodę :classic_cool:

Gość lhhHethjk
no ale u mnie w szkole są dziewczyny które np. gadają ja to goliłam nogi wczoraj a ja to przedwczoraj. a na w-f podchodzą czasem i (zwykle mam krótkie spodenki) patrzą czy są ogolone... no i tak ręką czsem migną... wszystkim dziewczynom. one zawsze mają gładź... więc wypadałoby goli co dwa dni ale mi się nie chce i nie mam czasu. a jak jakaś dziewczyna nie chce im pokazac nóg to powiedzą że jest zarośnięta... ehhh... a najgorsze jest to że inne dziewczyny powiedzą ,,od..się'' a ja nie moge bo jedna z nich to dzewczyna mojego brata i jak bym jej tak powiedziała to by się śmiertelnie obraził... eh, chyba oślepł i nie widzi z kim się wiąże... ale wracając do nóg, też z moją naj kumpleą parzymy nawzajem czasem... i wiecie to takie typowo babskie problemy itp... no to nie wiem czy goli zawsze na gładź czy nie... co teraz sądzicie??

Chcialabym miec tylko takie problemy :) Za moich czasow dziewczyny nie sprawdzaly, ktora sobie ogolila nogi a ktora nie :)

Gość formuła pro-a
jesteś w gimnazjum? :o co te pipy obchodzą twoje nogi, niech spierdalają i koniec, gówno cię powinni brat i jego dziewczyna obchodzić. ja się golę na gładź jak mam czas, jak nie mam czasu, to się nie golę w ogóle. i gdzieś mam, co kto o mnie powie :classic_cool: