Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam_rady

jutro zdaję po raz pierwszy na prawo jazdy...

Polecane posty

Gość szukam_rady

... jakieś rady dla nowicjusza?:)

Gość szukam_rady
jeśli zatrzymuję się przed przejściem dla pieszych, to jeśli przechodząc przez jezdnię znajdują się już nie na moim pasie tylko pasie przeciwnym to mogę ruszyć, prawda?

Gość nie mozesz
a co jezeli pieszemu wypadnie cos z kieszeni i bedzie chcial sie wrocic? :P

Gość nie mozesz
a tak w ogole to powodzenia ja w poniedzialek zdaje dopiero egzamin teoretyczny :)

Gość mam prawko_____
nie, nie, nie, nie, nie mozesz ruszyc. Ruszasz dopiero jak pieszy zejdzie calkowicie z jezdni na chodnik. Duzo ludzi chyba na tym wlasnie sie kladzie:/

Gość szukam_rady
naprawdę nie mogę? mój instruktor mówił, ze mogę ruszać...:O hm... chyba lepiej będzie jak poczekam aż zejdą z jezdni i przejdą na drugą stronę...

Gość szukam_rady
nie dziękuję zeby nie zapeszyć:) a tak na marginesie dodam, ze w moim WORD zdawalność wynosi ok 20%:O to takie pocieszenie:O dzięki za pomoc:)

powodzenkia, ja zdalam za 6 razem, moja rada tonie przejmowac sie jesli nie zdasz bo za 1 i 2 razem to o wszytsko sie czepiaja, potem inaczej patrza:) za 1 razem to musisz naprawde dobrze jezdzic zeby zdac, egzaminatorzy to tez ludzie, ja w swojej karierze nie spotkalam zadnego ktory by mnie nieslusznie oblał, zawsze to byly moje bledy

Gość szukam_rady
super... mam nadzieję, ze stosunkowo mały ruch mi pomoze zdać - zdaję o 7, ale pewnie na miasto wyjadę ok 8- chociaż wiem, że będzie ciężko...

Gość szukam_rady
a czy egzaminatorzy wiedzą za którym zdaje dany kursant?

Gość hulahola
Zjedz snickersa, każdy kto zjadł snickersa przed egzaminem to zdał:) Ja też zjadłam i zdałam... to działa:D

Gość hulahola
i możesz jechać jak piesi zejdą z Twojego pasa... Egzaminator raczej nie wie które to Twoje podejście...

Gość szukam_rady
jak na złość nie mam w domu snickersa:O a może być zwykła czekolada?:D:P

Gość a teraz ja.....
oj nie przejmuj sie tak batdzo bo msz male szanse na zdanie .... i tak ,amsz czekac az pieszy calkowicie zejdzie z przejscia nie tylko z twojej strony....i tak szcerze to jest podstawaa a twoj insktruktor to gufno wie... nie wiadomo co jeszcze ci zle owieidzial.... jak juz edziesz jezdzic norlanie to pewnie nikt nie czeka az pieszy zejdzie,ale niestety na egzaminie wszystko musi byc perfekcyjne... i pamietaj zawsze zawsze miej dwie rece na kierownicy, mam nadzieje ze twoj intruktor nauczyl cie jak to sie robi, bo inaczej bedziesz miec problemy przy zakrecaniu....