Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wevwebwbt b

POMÓZCIe - BUTY A DESZCZ

Polecane posty

Gość wevwebwbt b

Dzis lało cały dzien,jutro pewnie tez a ja chcialabym zalozyc nowe buty... to takie w sumie g... za 40 zł z bezcłowki, ekoskóra albo cos co koło niej stało:) no ale nie mam zadnego impregnatu,a nie chcialabym zeby mi przemokly,moze macie jakies domowe sposoby na ochrone butów przed deszczem??

Gość worki foliowe nałóż

moja droga pracuje w bardzo ekskluzywnym sklepie obuwniczym i za 40 zl to ty nawet specjalnego spreyu (waterproof) nie kupisz, a ponadto nie wolna uzywac zadnych srodkow na buty zs skory taz ekologicznej. Jak wogole mozna zakladac buty za 40 zl, gumiaki kosztuja wiecej.......nie zakladaj tych butow prosze

Gość wevwebwbt b
za worki foliowe dzieki :) mieszkankolondynu - no w twoim super ekskluzywnym sklepie pewnie nie kupie,w zwyklym tak,ale widze ze masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu,nie chce zadnego spreyu, czy za 40 zlotych czy za 500, tylko jakąs domową porade :) a buty bede nosic, skoro ci to przeszkadza,to nie wchodz na ten topik :)

Gość wevwebwbt b
a co do srodka impregnujacego,to wiem ze nie powinno sie uzywac,ale i tak niedlugo zaczne zimowe buty nosic, te teraz to są takie przejsciowki na miesiac,wiec mi nie zalezy jesli spray cos im zrobi, chyba ze to bedzie bardzo widoczne :)

Gość mieszkankalondynu incognito
pracuje na zapleczu w super ekskluzywnym sklepei za 5 f. na godzinie 7 dni w tygodnu po 12 godzin- wyciągam buty z worków , moja hinduska szefowa mnie gwalci na zapleczu swoim wielkim palcem u lewej stopy

ok, przepraszam, ale naprawde spray w przypadku sztucznej skory moze tylko zaszkodzic, bo to taki specjalny srodek chemiczny ktory tworzy powloke na butach i tym samym chroni od przemoknieca, i brudu i wogole chroni buty, tylko ze nie wiem jakie moga byc skotki.....po prostu nie ma na takie buty nic i na pewno przemokna, zaloz inne

czy piasalam juz ze jestem zdeczko uposledzona? i nie rozumiem co czytam? ja sama smigam w gumofilcach co je wygrzebalam w smietniku

i tu sie zdziwisz, nie tak wyglada moja praca, pracuje w bardzo dobrej brytyjskiej formie tylko pol roku w roku a przez reszte roku podrozuje i korzystam z zycia za zarobione pieniadze, poniewaz oprocz wyplaty, czyli 7.50 na godzine mam commission za sprzedazy, ktore jest czasami wyzsze niz sama wyplata, nie chce byc zarozumiala, tylko pytanie kolezaanki jak ochronic buty za 40 zl troche mnie rozsmieszylo

ponadto nie moge pracowac wiecej niz 38 godzin tygodniowo, a za niedziele placa podwojnie, takze praca pozwala mi studiowac, odpoczywac, imprezowac, bo zawsze pon wtorek i srode mam wolne na studia, nie wyszydzaj bo nic nie wiesz

ost pojechalam na wczasy na miesiac do afryki poznawac w praktyce te wielkie zasyfione murzynskie knagi :)

Gość a to smieszne
moje kosztowaly45zl..heh kupione bo szukalam prostych butow..mam skorzane kozaki i niskie za kostke ze skorki na chlodniejsze dni.i jeszcze jakies..wiec te za 45 zl kupione bo latwo zalozyc i zdjac:) ja dzis rano tez sie zastanawialam co zalozyc.i plulam sobie w brode ze lepiej bylo kupic parasolke:) a nie buty co strach je zalozyc w deszcz..ale zalozylam..a lalo caly dzien...poki co nie rozkleily sie jeszcz i nie przemokly

do incognito......typowa polska podlosc i msciwosc, zazdrosc, glupota......ale na szczescie nie wszyscy Polacy tacy sa, mimo tego jestem dumna ze jestem Polka, bo Polska Krakow, to cudowny kraj i miejsce. Szkoda tylko, ze istnieja tacy obrzydliwi ludze jak ty

nie znam takiego państwa Polska Kraków ale ok ok ty jestes tam prezydentem a tak wogole to nazywasz sie napoleon hehehe

ps. to nie zazdrosc kochaie ale chec upsucia ci trochu krwi hje hje cel osiagniety spadam :)