Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tusi

Bezwzrokowe pisanie na klawiaturze

Polecane posty

Gość Greg01
ostatnio pojawił się nowy portal, gdzie można się nauczyć bezwzrokowego pisania na klawiaturze online. Polecam. Ja już ćwiczę :) Portal to: www.piskle.pl

Gość Kiyryl
Witam. Osobiscie nauczylem się pisac dziesieciopalcowom z pomoca mistrza klawiatury mniej wiecej w tyle czasu, ile zajelo mi rownoczesne wysluchanie ksiazki: "Alchemik" - Paula Coelho. Interesuje mnie teraz jednak zwiekszenie predkosc***isania. Mam chwilowo starego rzecha, na korym nie pojdzie mi MK, ani nic takiego - i dobrze. W kazdym razie. Kiedys cwiczylem na takiej gierce. Problem w tym że nie pamietam nazwy. Byla po angielsku. Taki jakby labirynt. Kolorowe klocki i trzeba było naciskac litery jakie się pojawialy na tych klockach. Byla chyba jeszcze aktualna litera na dole ekranu. W kazdym razie, to było swietne narzedzie wlasnie do tego, co potrzebuje - zwiekszenia szybkosc***isania. Bardzo mi na tym zalezy, bo chcę szybko dokonczyc pisac ksiazke, a mam mase innych rzeczy na glowie. Czy ktos moze mi pomoc? Tj: czy ktos zna ta gre, o ktora mi chodzi, albo cos, na czym mozna zwiekszyc predkosc pisania, a jednoczesnie, o ile to mozliwe, pojdzie na komputerze sprzed, doslownie, dwudziestu lat.