Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leksmarkia

POMOCY!!! PROSZĘ, Tylko wy możecie pomóc!

Polecane posty

Gość leksmarkia

Spotykam sie od 8miesięcy z chłopakiem. Jest nam fajnie, lubimy ze sobą spędzać czas itp. Jednakze on nie wyznał mi miłości. Omija ten temat. Nie wiem, moze przesadzam, ale wydaje mi sie ze jesli się kocha to od jakiegos tam początku, a nie po wiecej niż pół roku. Bo przeciez zakochać sie dopiero po roku ze sobą bycia to trochę dziwne. Mam sądzić, ze jesli on nie wyznał mi miłości jak do tej pory, to po prostu mnie nie kocha? Tylko po co ze mną jest? Dodam, ze nie nalezy on do osób niesmiałych lub chowających uczucia w sobie.

sluchaj.. byc moze on jest normalnym facetem i nie wyznaje tak od razu moze potrzebuje czasu POWINNAS SIE CIESZYC ZE MASZ TAKIEGO FACETA a nie takiego co kazdej gada ze ją kocha... a jak juz powie ze cie kocha bedzie wspaniale:) wytrwalosci dziewczyno!

Gość leksmarkia
To myslisz, ze może kocha, tylko nie chce tak od razu powiedziec o tym? Tylko ile mozna czekać:( Juz mi sie odechciało. Chyba to by bylo zbyt piękne.

Gość ciesz sie ze
zalezy ile ma lat..jak ma np 19-20 to nie przywiazuje wagi do takich slow (chyba, ze jest jak ktos powyzej wspomnial takim typem co kazdej to mowi ;) ) jest mlody i nie wie ze kobieta chce to uslyszec nawet jak nie jest to prawda, a jak jest starszy to moze juz powazniej podchodzi do tego i jakos tak szuka odpowiedniej chwili...zawsze mozna dopasowac sobie na swoja korzysc jego zachowanie ;)

Gość leksmarkia
ma 31, ja 28. Wszystko w porzadku, tylko ja juz nie mam siły czekac. Juz nawet rozwazalam rozstanie, bo czasem go pytałam, czy kocha, a on jakos omijał glupio ten temat. Więc stwierdziłam, ze on po prostu nie chce mi powiedziec ze NIE, bo nie chce mi zrobic przykrosci, a nie powie TAK, bo nie kocha, a nie chce klamac..I nie raz prowokowalam sytuację, ale ciągle nic.

Gość aggraffka
to pedał, daj sobie spokój.

Gość aggraffka
a seks uprawiacie??

Gość leksmarkia
tak,ale co to ma do rzeczy?

Gość debi
niektórzy tak mają , przez gardło im nie przejdzie słowo kocham , co wcale nie oznacza ,że nie kocha .

Gość rozumiem chyba co myslisz
dlaczego nie zapytasz sie jego wprost? boisz sie prawdy?

Gość leksmarkia
debi ale to chyba takim niesmiałym, trzymającym w sobie uczucia? A nie rozgadanym, smiałym i szczerym bez konca facetom?

Gość debi
Przecież już go o to pytała !

Gość leksmarkia
pytałam i zawsze jest jakis wymig. Az trudno w to uwierzyć, ale nie da sie wycisnąc ani TAK ani NIE.

Gość debi
nie ! tacy nie potrafią mówic kocham którzy sami nie słyszeli tych słów , może rodzice mu nie mówili .

Gość debi
To jakaś blokada , ja sama miałam podobnie .Też nie potrafiłam powiedziec a kocham bardzo

Gość leksmarkia
i co w koncu? On pierwszy powiedział?

Gość debi
To ja miałam blokadę , on gadał na okrągło że mnie kocha ,że aż mnie to denerwowało .Ja wiele razy próbowałam , cwiczyłam przed lustrem i nic , głos jakiś inny mi wychodził , długo nie potrafiłam , dopiero jak on miał wypadek i leżał połamany w szpitalu , to pierwszy raz powiedziałam ,że go kocham .Dziś już jesteśmy małżeństwem

Gość leksmarkia
Ucieszył sie?:) Załujesz, ze powiedziałas tak późno?

Gość debi
I wierz mi ,że nie tylko nieśmiali tak mają , ja byłam zawsze śmiała ,rozgadana . A ze słowem kocham nie wychodziło . Może to dlatego ,że wychowywała mnie babcia odkąd skończyłam 5 lat .

Gość debi
Załuję ,że tak późno , bo mogło byc tak ,że nie miałabym już okazji mu tego powiedziec.

Gość leksmarkia
Nie sądze ze on ma blokade..., bo gdyby mial, to by swoim wczesniejszym kobietom tego nie mowił, a z tego co wiem, to po góra pół roku mowił im ze kocha...................... Nie od początku, ale nie czekał tyle. I tak jestem zdania, ze ma mnie w dupie. ylko niech mi o tym powie. Przeciez zrozumiem!

Gość debi
Nie znam Twojego faceta , ale skąd wiesz co wcześniej mówił innym i po jakim czasie. Sam Ci powiedział ? czy ktoś życzliwy inaczej ?

Gość leksmarkia
gdzies tam mruknął, jak wypytywałam. No dobra, poczekam jeszcze troche, ale czasem mam ochote juz powiedziec do widzenia. Przez tą sytuację moja sympatia do niego spada... i to coraz bardziej i coraz stromiej

Gość debi
Nie wiem co z nim nie tak , ale może tym innym ot tak rzucał słowo kocham bo wymuszały to z niego . A Ty , hm... może jesteś dla niego wyjątkowa ,może potrzebuje więcej czasu . A Ty mówisz mu ,że go kochasz ? jeśli go kochasz oczywiście .