Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudakotka25

Panowie co byscie zrobili w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość rudakotka25
ja wlasnie biore diane juz od kilku miesiecy i niestety nie zauwazylam, zebym stala sie mniej wilgotna.

to powiedz ze chcesz miec cytologie zrobiona tak czy siak kobieta raz na jakis czas powinna i juz lekarz nie moze Ci odmowic...jak Ci facet mowi Al;e jestes mokra to mu odpowiedz\"bo mnie tak podniecasz albo bo tak na mnie dzialasz \" i zacznij sie smiac...obróc to w zart...gwarantuje Ci ze im to nie przeszkadzaa wiekoszosci (zreszta sama widzialas po slowach facetow tu) sie wydaje przez to ze sa lepsi w te klocki bardziej sie nakrecaja i w ogole ich to podnieca...nie martw sie bo na moje oko jestes normalna zdrowa dziewczyna

Gość zachwycony
jej, na samą myśl mi... dziewczyno, też bym ci powiedział: "ale jesteś mokra" i zaraz bym się do ciebie dorwał ! nie zdążyłabyś mnie odtrącić ! ;) :classic_cool: cytuję: wydaje mi sie to odpychajace zlizywac taki kisiel,dlatego zadnemu na to jeszcze nie pozwolilam chociaz chcialabym bardzo na co czekasz ? ciesz się i korzystaj z życia !!!! no chyba że trafiasz na wyjątkowych buraków. jaka szkoda...

kiedys moja kobieta tez wydzielała duuuuzo śluzu. mial on taka fajna konsystencje, :) nie pamietam dokładnie jak smakował i czy mial jakis zapach ale pamietam ze nie mialem oporow zeby robic jej wtedy minetki. ale od dwoch lat bierze tabletki anty i od dwoch lat jest w pipce sucho :( w sumie to tesknie za tym...

Gość Znawca_
zalacz zdjecie z tym kisielem to Ci powiem czy to jest normalne .

Gość Andrzej.C
Nie przejmuj sie tym. Jak nie można czegoś zmienić to trzeba z tego zrobić zasadę. Powiedz chłopakowi "Ty na mnie tak działasz , że zrobiłam sie tam bardzo mokra. Inny tak na mnie nie działa", Ty jesteś wyjątkowy"." . Potraktuje to jako wyróżnienie i powód do dumy. Pamiętaj, to jest odwrócenie sytuacji - nie tobie ma być głupio tylko jemu to będzie nagrodą radością. Myśl pozytywnie jak uczyli w filmie "Złoto dla zuchwałych" .Przyjmij taką życiową zasadę . Powodzenia

Gość ruda kotko
mam podobnie i zapewniam że facetów to kręci. Mój zawsze jak wpakuje mi rękę w majtki ;) aż jęczy kiedy trafia na ten jak to nazwałaś kisiel. Dla niego to znak że barrrdzo na mnie działa i że się wykazuje jako facet... i jeszcze bardziej go to nakręca. Nie bój się i nie stresuj. Kobiety lubią się przejmować pierdołami, które dla nich są wielkim problemem-niepotrzebnie. A co do cytologii - bierzesz dianę i nie miałaś nigdy cytologii? to ja ci radzę, zmień ginekologa.

Gość też tak mam . ale z ukochanym
rudakotka25 proponuje tak zrobić jak na tym filmie http://www.redtube.com/2325 a przekonasz się jak szybko tryśniesz. To dopiero frajda

Gość rudakotka25
Co dziwne sama nie potrafie doprowadzic sie do takiego stanu, nawet ogladajac jakies filmiki, owszem staje sie wilgotna ale w normie.natomiast jeden gest, dotyk faceta i mysl ze zaraz bedziemy sie kochac tak na mnie dziala.jakbym nigdy faceta nie widziala:o

Rudakotka -->> zapewniam Cię, że jesteś super. Ja chciałbym tak działać na moją żonę, ale to już chyba niemożliwe. Korzystaj z życia, nie żałuj sobie minetki, róbcie sobie dobrze, kiedy tylko macie na to ochotę. Życie szybko przemija. Pozdrawiam

Gość Snick34
rudakotka ........ przeciez przed pojciem do lozka mozesz skorzystac z lazieneczki i zadbac o cialo. Mi to nie przeszkadza, wrecz daje sygnal ze jestes bardzo sexowna, faceci tak lubia, przynajmniej JA :)

Gość Umiesz wszystko Sprobuj klask
oj rozumiem Cie doskonale.mam dokładnie ten sam problem...;/ na samą mysl o zblizeniu jestem mokra.a w momenci egdy sie pieszcze z moim facetem no w niektórych momentach az mi leci po nogach....ajć!jak dla mnie....jak najmniej przyjemna sprawa...a mój facet jak najbardziej zadowolony! cały rosnie i prezy sie ze, za jego sprawa sie tak podniecam. facet dumny z siebie bierze mnie bez namysłu.... wiec nie masz is eczym przejmowac... rzecz normalna... to nasze KOBIECE"UROKI" :D

Gość Snick34
W sumie to ja bym nawet chcial byc w takiej sytuacji :) ale zeby az po nozkach lecialo ? :)

Gość łooooooooooooooooooooo
NO MOZE TROCHE WYOLBRZYMIŁAM...ALE SPORO TEGO JEST:D

Gość Sadownik43
Kisiel ? łyżeczka w rękę i do roboty smacznego!

Gość FacetZjajami
Kotko.. uwierz mi, ze jestes normalna.. wiele kobiet ma problemy z wilgocia.. dlatego wymyslone zostaly preparaty do nawilzania.. wszelkiej masci lubrykanty.. choc slina i tak najlepsza:P Moja partnerka.. podczas wstepnych pieszczot.. zanim jej zdejme ubranie.. takze ma opory.. leci do lazienki.. itd.. i mimo, ze nie raz ja zapewnialem, ze to lubie.. i ze mnie to podnieca.. bo wiem, ze ona jest podniecona.. to jest to troche uciazliwe.. nie wstydz sie siebie i swoich reakcji!! Jesli facetowi zalezy( a nawet jak nie zalezy) to bedzie w 7 niebie:) Osobiscie nic tak nie uwielbiam.. jak w danym momencie po raz 1szy dojsc do lona.. jeszcze zakrytego bielizna.. i poczuc jak abrdzo juz jest wilgotna.. :)

Gość napletek
...im bardziej mokra i gorąca cipka tym lepsza-smaczniejsza.....rozochocona pragnąca Męskiego języka i i ust......nieprawdarz chłopy???????

Gość to prawda tak
myślę że nie ma się czym przejmować- jestem facetem- i te soki po oblizywaniu szybko wysychają- nawet nie trzeba wycierać twarzy i ust. A jak Ciebie to krępuje, możesz wyjść na sekundę i się wytrzeć lub nawet to zrobic przy facecie- zobaczysz, że nie będzie problemu- albo nawet facet nie będzie chciał abyś wycierała i od razu dorwie się do cipki. Ale to naprawdę niepotrzebne. Członek też \"się ślini\" , u mnie nawet sporo, żona przed wzięciem do ust po prostu wyciera ręką lub ja sam serwetką- i nie ma problemu. Zresztą te soki u zdrowej kobiety są bezwonne i naprawdę jak kobieta kręci faceta- jest fajniutka to jej nawet może po udach cieknąć, mało tego może nawet się nie umyć i sikać minutę wcześniej, a i tak minętke jej się chcę zrobić od razu.

No, z tym sikaniem, to może nie, ale cała reszta OK. Zawsze ten soczek, czy jak tu nazywacie kisiel, jest oznaką zadowolenia i uznaniem dla faceta. Ja to lubię. Acha, a żadnych chusteczek nie potrzeba. :-)