Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżasta-81

wczesne objawy ciąży???

Polecane posty

Gość dżasta-81

22 dc. lekko bolące piersi, nie mogę spać w nocy, wieczorem często chodzę do toalety. Od 16 dc. biorę Luteinę. Mam PCO i od 2 lat staramy się o dzidziusia. Czy to mogą być wczesne objawy ciąży?

Gość dżasta-81
Co chwilę chodzę do łazienki pomimo, że dużo nie piję, ani myślę o spaniu

Też mam takie objawy jak Ty. Co chwile latam do kibla, a nic w sumie nie pije. Mało śpie, piersi też mnie troche bolą. Jednak robiłam wczoraj test ciążowy i wyszedł negatywny :( Możliwe też ze za wcześnie go zrobiłam. Więc bądź dobrej myśli, że może Tobie sie udało :)

Gość dżasta-81
Już 3 noce zarwane, wieczorem co chwile chodze do łazienki. Na test jest jeszcze za wcześnie. A @ w poniedziałek- oby nie przyszła :-)))

Gość dżasta-81
graminis- a masz jakieś objawy?

nie wiem... mam nadzieję, że te "wrażliwe i sterczące" to objaw fasolinki :-) bo też takie mam :-)

dżasta... piersi nabrzmiałe, sutki wrażliwe i bolesne... też mi się wydaje, że częściej odwiedzam siusialnię ale już sama nie wiem czy to nie za stresu??? ale mam ogromną nadzieję :-)

Gość ja ponawiam pytanie o pier
własnie mnie nie bolą tylko te sutki...:D a tak po za tym nic żadnych objawów tzn mam ból kręgosłupa ale to chyba od długiego siedzenia na kafe??:D

Mnie tez nie bola... Sutki tez nie...Tylko urosły... Ale mam takie dziwne wrazenie ze mi sie cały czas cos "mieli" w podbrzuszu.... :(

No własnie nie mam pojecia bo jakis czas temu odstawiłam plastry i chyba mi sie wszystko poprzestawiało:(

Gość dżasta-81
Dziś 23 dc. Mnie sutki nie bolą, jedynie troszkę piersi, i wydaje mi się że są troszkę pełniejsze

dżasta a jak jest przed @ u ciebie? bo zwykle przed @ piersi są nabrzmiałe... ja sama nie wiem co myśleć. wydaje mi się, że bolą mnie inaczej niż zwykle... ale może to dlatego, że tak bardzo pragnę fasolki? ale nie!!! do wtorku jestem pełna wiary i nadziei że się udało :-)

Ja mam PCO i bez luteiny nie dostałabym tak szybko @. Luteine50 biorę od 16- 25 dc, a po dwóch dniach od odstawienia dostaję \"cioteczkę\". Nie mam żadnych objawów przed miesiączką. Z jednej strony fajnie jak by się udało, a jeśli się nie uda, to chciałabym trochę schudnąć. Staramy się już od 2 lat

dżasta... luteina czasem jest też podawana na podtrzymanie więc może pomoże fasolce się zagnieździć :-) życzę Ci tego z całego serca!

Gość ja ponawiam pytanie o pier
ja też brałam luteine jak miałam nie regularne @ później zmieniłam lekarke i była bardzo zdziwiona ze tamta przepisała mi luteine a wcześniej nie zleciła żadnych badań ....

Dziękuję! Jeśli się uda, to będzie prawdziwy dar od niebios! :-))) Ja także życzę powodzenia dla wszystkich staraczek :-)))

a czy objawem ciąży może być sytuacja odwrotna: tzn zawsze na tydzień przed okresem miałam nabrzmiałe, bolejące piersi a tym razem do planowanego okresy 2 dni a ja mam malutkie, nic nie bolące piersi jak zaraz po miesiączce... :( w dodatku zsypało mnie pryszczami jeszcze bardziej niż zwykle przed miesiączką :( bóle krzyża też zauważyłam ale to może z braku ruchu??? a! i brzuch mam wielgaśny: tj. zawsze przed miesiączką się powiększa ale tym razem jest naprawdę duży... :S już zaczynam schizować ze wpadłam - chybo osiwieję czekając na miesiączkę :(

witam:) mam wątpliwości bo od dłuższego czasu staramy sie z chłopakiem o dziecko (ok 6 m-cy) i ciąle nic.. W tym miesiącu miałam normalny okres dostałam go 20 i trwał niecałe 4 dni czyli jeedn dzien krócej niz zwykle, Myślałam że jak zwykle sie nie udało i nad niczym sie nie zastanawiałam do wczoraj: od rana było mi dośc niedobrze i odrzucało mnie od jedzenia i wszystkich zapachow jedzenia a wieczorem strasznie wymiotowałam a nie ma możliwości ze czyms sie zatrułam bo jadoam wszystko to samo co chłopak i jemu nic nie jest... Moja mama miała tak ze miała okres przez pierwsze trzy miesiace ciązy i nagle zaczela wymiotowac wiec poszla do lekarza i okazało sie ze ma juz 3 miesieczna coreczke w brzuchu czy mozliwe ze ja tez tak mam? Oprocz tych wymiotów i mdłości nic mi nie jest nie przytyłąm (no moze troszke przez swieta:P) i ogolnie zero innych objawow wiec co powinnam zrobic? :) nie chce sobie robic niepotrzebnych nadzieji;/

Gość agatka2202

Gość hadziajka84
witajcie dziewczyny-piszę bo mam pewien problem staramy się z mężem o dzidziusia..mąż pracuje za granicą i teraz w grudniu po dluzszym czasie był w domu podczas moich plodnych dni;)od owulacji strasznie bolą mnie piersi, są powiększone jak to małż stwierdził napuchnięte co chwile daje o sobie znać jajnik raz ley raz prawy czasem oby dwa od razu, pod skórą na piesiach widać siateczke żył, jestem ciągle zmęczona i chodze bardzo wcześnie spać co w moim przypadku jest bardzo dziwne, czesto jest mi niedobrze i kreci mi sie w glowie..w ogole czuje sie jakas taka slaba, zrobilam test wyszedl negatywny ale wiem ze robilam go za wczesnie, jak myslicie to objawy ciazy?

Gość margaro*76*
witajcie dziewczyny,jestem nowa na forum,o dzidzie staram sie juz od..3 lat,z tym,ze do tej pory nie do konca wlasciwie-jestem z mezem w ciaglych rozjazdach,wydaje mi sie,ze potrafie wyliczyc sobie dni plodne(robie to od poczatku wspolzycia i albo dobrze je wyliczalam,albo od zawsze mialam jakies problemy)tych stosunkow podzczas polodnych juz bym nie zliczyla,w zeszlym roku zaczelam sie dokladniej badac,dostalam Closti na wzrost pecherzykow i owszem,pecherzyki sa,ale chyba puste,badanie progesteronu wykazalo brak owulacji,mialam badane to dopiero 2 razy,ale podejrzewam,ze tu tkwi problem,doradzcie mi prosze,jak dalej sie pokierowac,w ktora strone uderzyc?mieszkam teraz za granica i tu bede sie leczyc,niewiem,co powiedziec lekarzowi,zeby nie zaczynac wszystkiego od poczatku?poza tym,obserwujac swoje cialo,wydaje mie sie,ze raz moglam nawet miec samoistne poronienie,wiec problem nr 2 to niemoznosc utrzymania ciazy,juz niewiem co robic...

Gość jawiem
Milenko raczej nie jestes w ciązy. Buziaki