Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nextttt

CZY TO MOZLIWE

Polecane posty

Gość nextttt

ze moglam zajsc w ciaze po terminie spodziewanej @

tak naprawdę to wszytko jest możliwe... znam przypadki zajścia w ciążę w trakcie @... może cykl ci sie rozregulował i przesunęła owulacja?

ja tez podejrzewam ze jestem w ciazy, i wlasnie musialo sie to stac po terminie miesiaczki, bardzo chce malenstwa, staramy sie z mezem pierwszy cykla teraz, i juz kilka dni mi sie spoznia, jednak boje sie zrobic test bo caly czas mam nadzije a boje siezobaczyc jedna kreche

Gość nextttt
baderka a powiedz, bylam u gina 2 dni temu on mnie badał gin i stwierdzil ze zmain nie widzi ,,, zrobil usg i powiedzial ze cos jest ale to napewno nie 7- 8 tyg ciaża ( ostatnia @ byla 7 wrzesnia) i on nie napisze ze to ciaża , dopatrzył sie jakis pasm sluzu na usg 2 testy zrobilam i wynik na nie a tzreci na tak

jezeli test wychodzi pozytywny to rzadko sie myli, czesciej pojawiaja sie pomyli gdy wyjdzie negatywny, bo ciaza moze byc a stezenie hormonu hcg jeszcze zbyt malutkie zeby test wykazal, poprostu za 2 dni zrob jeszcze raz test ale z porannego moczu.

no to trzymam kciuki, żeby tak było anulka :) nexttt z tego co piszesz wynika, że może byc tak jak piszesz :) czyli zaszłaś w ciażę później niz teoretycznie powinnaś... jeśli chcesz mieć pewność, że to jednak ciąża zrób badanie krwi na beta hcg... będziesz miała wtedy 100% pewności :)

Gość nextttt
ale gin mnie badał i stwierdzil ze szyjka jest jak nie u kobiety ciezarnej

anulka ja równiez trzymam kciuki. A ja zaszłam w ciaze duuzo po terminie miesiaczki tzn ak zaszłam w ciaze to juz od ok miesiaca nie miałam okresu

ja po moich niemiłych doświadczeniach z ginekologami również do tego co oni mówią podchodzę ostrożnie...

Gość hhhhhhhhhhj
a moim zdaniem ginekolog wie co widzi i co mówi.Oprócz usg są jeszcze inne metody.Na pewno badał szyjkę zobaczył czy macica powiększona itp.Gdyby to była ciąż gin miałby choc cien wątpliwości.Pewnie masz zaburzenia hormonalne i tyle.Nie miałas nigdy wcześniej?

kurcze, tak mnie korci zeby zrobic test, a zdrugiej strony tak sie boje, juz teraz wyluzowalam, jezeli chodzi o staranie, nie robie nic na sile, kochamy sie wtedy kiedy mamy ochote i nie patrze na dni plodne czy nieplodne, tylko mam tak wielka nadzieje ze sie udalo, a jak zobacze jedna kreske to za miesiac znow bede tak myslec, udalo sie czy sie nie udalo, moze jakas dobra wrozka mi powie:)

ale w tescie tak z nikad ie bierze sie druga kreska, zrob jeszcze raz test alko idz na krew i to jest naprawde 100%, bedziesz wiedziala jeszcze tego samego dnia, lub na drugi dzionek

Gość nextttt
a jakja tem jest jak sie jest w ciazy cczy jak teraz zmierze to bedzie wiarygodna kawe juz wypilam,

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhj
kochana anulko dwie kreski to nie tylko ciaża.No proszę cię.Mogą byc to torbiete,cysty a nawet zmiany rakowe.Poczytaj nawet ulotkę ,tam też jest napisane

czytalam wiele razy ulotki na testach bo kilka juz ich w swoim zyciu robilam i nic o cystach i torbielach nie znalazlam

czytalam natomiastwypowiedzilekarzy gineklogow i wlasni mowili to co ja napisalam wczesniej, niech dziewczyna powtorzy test lub zrobi badanie z krwii po klopocie

ja dzis rano mierzylam pzed wstaniem z ozka, mialam 37,1, i tak sie utrzymuje, wczesniej bywalo zemialam 36,4, wiec jest podwyzszona, jednak nie jest to do konca wiarygodne bo nie mierzylam temp od poczatku cyklu tylko jakos od polowy

no to wysoko, ale nie wiadomo jaka masz normalnie, moze tez masz taka wysoka i w ogole nie bylo wzrostu tylko to jest twoja normalna temp ciala, a gdzie mierzylas?