Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

GALERIA PTAK BYŁ TAM KTOŚ?

Polecane posty

Gość n...................
ja byłam, ale w sumie już zamykali i wiele nie widziałam. Ciuszki takie jak na bazarze :) tak mi się to skojarzyło :) ale zawsze coś ciekawego się znajdzie... duży wybór sukienek balowych i ślubnych ... Słyszałam też, że centra handlowe typu galerie tam się zaopatrują.

Gość rebbeja
a sprzedawczynie to prostaczki które cie mierzą wzrokiem, wymyślają ceny z doopy, trzeba je traktować z góry bo to nieprofesjonalna obsługa

Gość hgrtt
to przeciez jets hurtownia dla bazarów

To zadna galeria, zwykly hurt tyle ze zadaszony;) generalnie trzeba trafic na jakas okazje zeby cos zdobyc po przystepnej cenie - ogolnie tam jest handel hurtowy, wiec jesli jestes zainteresowana detalem, winduja ci cene, czesto bez sensu o wiele za duzo. Jesli chcesz pojechac tam, zeby ot tak sobie cos kupic - nie oplaca sie. Nizsze ceny (NAPRAWDE!!!) sa juz w markowych sklepach.

Gość rebbeja
ja polecam jak chcesz kupić sukienke na wesele a dla innych rzeczy nie

buty - maly wybor, spodnie - drozsze o 30-40 zl niz w sklepie typu Jukon, kurtka - fakt, spory wybor szczegolnie o tej porze roku, calkiem niezle ceny. koszulki i sweterki to kwestia szczescia;) a nie myslalas o tym, zeby pojechac na Tuszyn/Gluchow? To jes w linii prostej odpowiednio 4 i 6km dalej;) tylko ze tam detal jest od 6 rano do 13tej w sobote:) Ale tam sa naprawde zajebiste ceny (poza spodniami)