Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papciuuszek

Rak jelita - czy to moze byc to???

Polecane posty

papciuszkuu,choćbyś miała związać i zaprowadzic na sznurku do lekarza,zrób to:)Nie martw się na zapas🌼

Gość papciuuszek
mhm:) zrobie,przeciez to moj maz,a kto jak nie zona ma o meza dbac:) :*

Gość BreeVanDeKamp
Papciuszek go nie będzie leczyc tylko lekarze ...... ZŁOTY Ty sie musisz leczyc i to chemicznie bo ziółka Ci nie pomagaja :D

Gość papciuuszek
o rety,ludzie... sluchajcie,ja go zabiore na badania i,odpukac, jak dostanie leki to bedzie je bral a swoja droga na pewno dostanie tez wskazania od lekarza do zmiany diety. I czy mu sie podoba czy nie,wywalimy dwa kosze z przyprawami,odstawi cebule i czosnek,przestanie pic zimne mleko i zimne piwsko i zacznie jesc owoce! Te dwie sprawy - leczenie i dieta sa nierozerwalne...

Zmienić lekarza!!! Ja mam 23 lata a miałam tydzień temu kolonoskopię. Nie ma czegoś takiego jak za młody wiek na pewne choroby i badania. Idźcie nawet prywatnie, u mnie w Poznaniu kolonoskopia wraz ze znieczuleniem to koszt ok. 350-500 zł :) Dużo ale nie boli nic :) Czeka się ok. 10 dni :) To nie musi być rak. To może być IBS - zespól jelita drażliwego. Lub coś innego.

Twój mąż MUSI sie przebadać. Nie wiem co to za lekarz go oglądał, ale nie możecie tego tak zostawić. Wielka bzdura że jest za młody, mój znajomy w wieku 52 lat zachorowal na raka jelita grubego. Długo sie wstydził i tez myslał że to od hemoriodow. Owszem miał je, ale też raka w esicy! W końcu trafił do szpitala, jest po operacji i po chemi, po 2 latach odpukac ma sie dobrze. Absolutnie nie mozna poprzestac na stwierdzieniu że krew w stolcu to od hemoriodów, musi byc kolonoskopia. Jak jeden lekarz to zaniedbał to idźcie do innego, na początek może byc gastroenterolog. To nie musi byc rak, ale moze być tzw. nieswoiste zapalenie jeita, wrzodziejące zapalenie jelita lub choroba Crohna. Namów męża na badania.