Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczulinka

precz z religią! Liczy się WIARA w BOGA

Polecane posty

Gość paczulinka

proszę o wyrażanie opinii

Gość Wierna Ariana
Nawoluje !!

Gość nbcbbcb
Ja w boga przestałam wierzyc,w ogole wierzymy,bo tak zostalismy wychowani lub wybieramy sobie dana wiare. Na szczescie juz nei wierze w bajki i o wiele lepiej sie czuję.

Gość adorator blach
właśnie. Boże chroń mnie przed katolicyzmem

bog bogiem ,ale kosciół i ludzie chodzacy do kosciła to fałsz,zakłamanie i dwolicowosc .Kosciół to zwykła instytucja i tyle

skoro autorka zaprasza do wyrażania opinii wyrażę i swoja. jeśli Bóg istnieje, to katolicyzm jest sektą, która wykorzystała Jego Osobę do tego by władać ludźmi dla pieniędzy. Odarła Jego nauki z tego wszystkie co mogło zagrozić władzy kościoła, z wielu Boskich darów. Wypacza boskie słowa na swój użytek. Jak dla mnie kościół = największe dzieło szatana na ziemi.

Gość religia jest wiara w boga
precz z preczem i tymi którzy do preczu namawiaja

Gość paczulinka
zgadzam się z wieloma opiniami tutaj. od dziecka wyczuwałam w religii fałsz. tym bardziej w ludziach duchownych którzy w większości robią to dla szmalu. jeżeli ktoś czuł powołanie, to z czasem uważam sam dochodził do takich wniosków,. tacy ludzie rezygnują z duchowieństwa i zakładają rodziny oczywiście z pomocą Boga

ja wierze w boga ale do koscioła nie chode bo stojac tam czuje sie jak debilka i mam wrazenie ze ksiadz patrzy na mnie ironicznie-jaka to ja nastepna głupia i naiwna.Pozatym spowiedz to gowno-jak mozna sie spowiadac drugiemu człowiekowi??co z tego ze to ksiadz??ale on tez grzeszy , on zna moje grzechy!! -to paranoja normalnie chore.

pozatym celibat??ludzie kto w to wierzy??ksiadz to tez facet,ale pracuje w kosciele .I co ?jego fizycznosc jest inna niz np bankowca?inne ma poytrzeby ?a moze nie ma ?akurat!

hehe slubuja ubostwo a jezdza furami o ktorych przecietniak moze pomarzyc.Nie kryjac sie z tym ,na luziku ,a co sie maja przejmowac,wrrrrrrrr