Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RATTARA

Najdziwniejsze penisy

Polecane posty

http://www.ale-jaja.com/galeria/ Przeglądając galerię penisów zauważyłam że właściwie każdy z nich jest inny. Niektóre bardzo dziwacznie zakrzywione. U jnnych głowka jakaś przekręcona. Jakie najdziwniejsze penisy widziałyście. Co w nich było charakterystycznego??

Gość KEEpsky FDK
ciekawe jakie penisy wolą kobiety, te zakrzywione w dół czy do góry. Myślę że te do góry bo pewnie drażnia pkt G. A mój jest prosty i ma 18 cm, która go zechce??

Gość ElzaElza
Moj obecny chlopak ma dziwnego penisa bo skorka zakrywa mu tylko czesc i to nieduza glowki. To oczywiscie w zwisie. Dotad mialam dwoch facetow i obydwaj mieli napletek calkiem zaslaniajacy glowke. Obecny chlopak jest bardzo fajny w lozku ale ten wyglad mnie niepokoi.

Gość kienia
Eliza wybierz sobie z kolekcji RITTAA krzywdy Ci nie zrobią

Z mojego doświadczenia wiem że faceci mają raczej napletki całkowicie zakrywające główkę. ELZA, może Twój chłopak był obrzezany ale nie dokładnie? Zresztą, z napletkiem czy bez aby był dobrym aktywny. Podając temat miałam na myśli kształt kutaska, tzn zakrzywienie jak również rozmiary. Dopasowanie się wymiarowe partnerów jest chyba ważne. Ciekawe co powiedzą dziewczyny o swoich myszkach??

Gość Elvira26
czesto dziewczyny są zaskoczone tak jak elza penisem z odkrytą zołędzią. są przyzwyczajone do takich "chłopięcych" penisów z reguły okrytych dokładnie napletkiem. widzą je u braci czy kolegów w przedszkolu czy szkole. W Polsce tylko czasem zadząją się obrzezani częsciej odsłonięcie jest wynikiem posiadania przez chłopca krótkiego napletka. jest to całkiem normalne i napewno w niczym nie szkodzi w seksie.

Elvira 26, miło że napisałas. Widzę tu doświadczenie profesjonalne. Czy dobrze trafiłam?? Co do wielkosci penisów, znalazłam takie dane Długość penisa Wielkość penisa Udział procentowy 0 - 10,9 bardzo mały 6 % 11 - 12,4 mały 15 % 12,5 - 13,9 średnio mały 19 % 14 - 15,4 średni 24 % 15,5 - 16,9 średnio duży 17 % 17 - 18,4 duży 13 % 18,5 - bardzo duży 6 % OBWÓD PENISA PODCZAS WZWODU Obwód penisa mierzymy po środku jego długości (przeważnie jest to jego najgrubsze miejsce). Najlepiej mierzyć miarą krawiecką, ale można do tego celu użyć też sznurka, a następnie sznurek rozprostować na linijce i odczytać długość. Szerokość penisa 4 cm - to około 12,5 cm obwodu, szerokość 4,5 cm to około 14 cm (2 x 3,14 x promień). Jednak penis to nie idealne koło w przekroju i lepiej zmierzyć to miarą, centymetrem krawieckim itp. Wiele kobiet mówi, iż dla nich nie długość, a obwód członka jest najważniejszy. Gruby, choć krótszy członek daje im więcej satysfakcji niżeli długi, a o małym obwodzie. Coś w tym jest... Obwód penisa Wielkość penisa Udział procentowy 0 - 10,9 mały 10 % 11 - 11,9 średnio mały 25 % 12 - 12,9 średni 30 % 13 - 13,9 średnio duży 25 % 14 - duży 10 % Co o tym drogie panie myslicie????

Nie wiem kto stworzył i na jakiej podstawie taką tabelkę. Znalazłam, przekazałam pod dyskusję. Czy to prawdziwe??

Gość Pamela 7
RATTARA podaj własciwy link, bo ten sie nie otwiera, popeniłaś maleńki błąd ciekawi mnie ta galeria, bo RITTAA galeria się otwiera, ale maleństawa mnie nie intereują, to chyba japończyki lub eskimosi.

Gość a moje są też duże
Pracowałam jako asystentka, u urologa i często asystowałam przy zabiegach obrzezania penisa pacjentowi, który miał skierowanie od rodzinnego. Facet był dobrze wyposażony przez naturę, tak na moje oko może 23-26cm długości, sam lekarz był zdziwiony, że miał skurkę na żołędzi tzw. stulejkę i uchował się do tej pory bez obrzezania. Widziałam też załupek, tj. odprowadzenie napletka palcami z żołędzi. Jak się, te chłopiska bały, musiałam podczas zabiegu trzymać ich za rekę i otuchy dodawać żeby się nie bali. Tylko współczuć z dydfunkcją męskiego narządu. najwięcej to było panów z prostatą, lekarz dowcipkował, że dziewczynki nie dawały i teraz jest kłopot z gruczołem krokowym. My baby mamy kłopoty z muszelką chodząc do gina lub cierpimy. Ale mężczyźni, to mają swój problem ze swoim penisem, bo albo im nie staje, albo za wczesny wytrysk, lub krzywy, a najwięcej to chciało sobie wydłużyć, pogrubić i coś nareceptę przepisać, bo mają niemoc.

A moje też są duże... Ciekawe są Twoje spostrzeżenia, ale pen wielkości 26 cm to chyba bardzo wielki. Chłopom albo nie staje, albo zbyt szybko się spuszczają, albo wcale nie mogą się spuścić, ale nam dziewczyny także trudno jest znaleźć takiego co potrafi delikatnie nas rozruszać, potem kochać tak abyśmy zobaczyły niebo, no i na koniec nie odwrócić sie plecami tylko czule piescic, sprowadzać na ziemię. Macie takich partnerów??

Gość spokoGOŚĆ
czyli wychodzi na to że mam bardzo dużego bo 19cm/15 obwód :D Oł JEeeeee !!!! :)

Gość Aquamaryna
moj facet ma stosunkowo chudego z dużą główką. Poprzedni wieloletni partner miał z kolei dość grubego. Byłam nieco zaskoczona na poczatku ale wolę go sto razy!!!! Duża główka lepiej stymuluje wnętrze kobiety.

Gość blę26
RATTARA---> nie otwiera sie link

DZIEWCZYNY!! Który link się nie otwiera???? Jak sprawdzam, otwierają sie wszystkie jakie załaczyłam. Mój komentarz do fotki kutaska załaczonego przez kauaya To chyba olbrzym i tak sterczący do góry. Przez chwilkę wyobraziłam sobie, że coś takieg wchodzi we mnie. No, no, mogłoby byc ciekawie. A co inni o tym sądzą?

Gość huk33333
malutki25, bolaloby mnie z toba.

Gość wielbicielka Piotrusia
bez obrazy ale ptaki z napletem są wstrętne!

Gość dlaczego stronka nie wchodzi
rano było jeszcze ok. brzoskwinki. com tez mi nie działają

Nie wiem dlaczego te linki są takie kapryśne. Czasami się otwierają, czasami nie. Mnie nasuwa się jedno skojarzenie, jak kobieta się napali na seks, ciągnie faceta do łóżka a jemu CZASAMI STAJE CZASAMI NIE. Ot, żeby to kobiety miały taki włacznik męskiej potencjii. I one regulowału długość kochania się, czas pieszczoty. Byłoby fajnoe co???

Gość tamtamta
No z tą stronką http://www.ale-jaja.com jest coś nie tak bo raz chodzi a raz nie, ale codzień nowe piękne peniski do oglądania. Żebym je tak wszystkie miała w sobie... no może nie wszystkie ale niektóre

A może zrobimy plebiscyt, które z tych penisków są najpięniejsze i które z nich chciałybyśmy mieć w sobie, wziąc do buzi, pieścić??

Gość paskuda27
Mi sie najbardziej podoba penis Pawła chyba z 4 galerii:) Zajebisty, aż mi sie gorąco robi jak go oglądam.