Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warrrrrrszawianka

gdzie w Warszawie ginekolog u ktorego mozna miec od razu zrobione usg dopochwowo

Polecane posty

Gość warrrrrrszawianka

Jesli sa takie miejsca z NFZ-u to super i poprosze o namiar ale jesli ktos zna tylko prywatnie to tez poprosze. Interesuje mnie ginekolog, ktory juz na miejscu w gabinecie bedzie mogl mi zrobic usg dopochwowo bez wysylania na to badanie. Procz tego jesli ktos ma jeszcze na dodatek namiar na takiego lekarza KOBIETE ginekologa ( z takim sprzetem u siebie w gabinecie ) to juz wogole super. Prosze o pomoc.

Gość warrrrrrszawianka
up

ja chodze do Pani ginekolog i jak bylam pierwszy raz na wizycie to mi od razu zrobila bo bylam chora i w ogole... przyjmuje wieczorami w Zalesiu kolo Piaseczna, jest nawet niedroga

Gość warrrrrrszawianka
ooooooo... a moglabym prosic o namiary? najlepiej telefon lub adres a jesli jest jakis adres w necie to tez moglby byc no i oczywiscie o godnosc owej kobiety. Byloby super :)

dokladneg adresu nie pamietam, jak wroce z pracy i znajde to napisze, narazie podam Ci numer telefonu, stacjonarny:22 7567340, kom. 605925104....

Gość warrrrrrszawianka
brunette6 bardzo Ci dziekuje i bede czekac na odpowiedz.. jak wrocisz z pracy ( mam nadzieje, ze nie zapomnisz ) serdeczne dzieki :) madz a w tym Remebrtowie to jest to z NFZ czy prywatny ginekolog ? i czy to kobieta ? bo zalezy mi na kobiecie - ginekolog.

Gość warrrrrrszawianka
jeszcze raz wielkie dzieki :) na 100% odczytam co napiszesz ;)

Gość a ja szukam tak samo
A ja szukam tak samo jak zalozycielka topiku kobiety z aparatura juz w gabinecie ale z okolic Białołęki. Jesli ktos cos wie to rowniez sie przylaczam i prosze.

Gość wbij w wyszukiwarkę NOVUM
wyskoczy Ci strona przychodni (i kliniki leczenia niepłodności w jednym), po prawej stronie znajdziesz nazwiska lekarzy, w tym lekarek, do wyboru, do koloru. Usg robią na pewno, poza tym jest tam bardzo miło. http://www.novum.com.pl/pokaz.php?p=k_personel

Gość warrrrrrszawianka
Dziekuje Ci za to, ze pamietalas i podalas namiary wlacznie z godnoscia pani ginekolog :) Mam pytanie jeszcze jedno jesli jestes.. badz bedziesz-mianowicie jak patrzylam w necie ten adres to tam napisane jest, ze godziny przyjec sa na telefon. Byc moze nieslusznie ale jakos tak dziwne troche mi sie to wydaje. Czy jest to typowy gabinet ginekologiczny czy jak? Pisalas cos, ze nidrogo a moglabys mi przyblizyc cene za wizyte i wlasnie np to usg dopochwowo na miejscu jesli wiesz? Mialam tam zadzwonic ale wlasnie jakos to, ze godziny otwarcia-wizyt sa na telefon a nie tak jak zazwyczaj mnie powstrzymalo. Powtarzam byc moze nieslusznie ;) Z gory dziekuje :) i pozdrawiam Co do NOVUM - niestety zadrogo jak dla mnie ale dziekuje za info :)

ten z Rembertowa to facet (o polskim nazwisku - niestey nie pamietam i jest jeszcze drugi nie Polak - u niego nie bylam) ale ten ginekolog nawet na Ciebie nie spojzy - o raz 1 na takiego natrafilam - robi badania patrzac sie w aparature lub na twarz kobiety i z nia rozmawia - juz 2 moje kolezanki u niego byly i tez sa zachwycone. jest super delikatny, odpowiada na kazde pytanie - polecam, no i robi rytunowo usg dopochwowo

Gość warrrrrrszawianka
no kurcze wiem wiem, ze i ponoc faceci delikatniejsi dokladniejsi i to juz nie od jednej znajomej slyszalam ale jakos po poprzendim mam straaaaaaszne uprzedzenie do facetow ginekologow. Jesli nie uda mi sie nic fajnego znalesc to byc moze zmusze sie i skorzystam ;) dzieki Ps. Jakbys przypomniala sobie nazwisko byloby fajnie ;)

Gość kjhadkhs
czy masz ktos namiary na tekiego z Warszawy a jeszcze lepiej Białołeki? zeby mogl zrobic od razu podczas wizyty badanie usg dopochwowo zeby nie chodzic do pracowni lub zeby inny specjalista musial robic?