Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeezhasllla

wasze dziecko waszym katem

Polecane posty

Gość beeezhasllla

czy sie kiedys zastanawialiscie co byscie zrobili,gdyby sie okazalo,ze wasze malutkie teraz dziecko,ukochany synek lub coreczka,wasze sloneczko upragnione -w przyszlosci okaze sie waszym oprawcą? przypuscmy,ze macie na kilka sekund dar jasnowidzenia i wyraznie widzicie ,ze wasze dziecko was katuje-co otym myslicie?

Nie pozwoliłabym sobie na to, dlatego nie wyobrażam sobie tego, bo znam swój charakter. Ojciec bał się mnie uderzyć a co dopiero dziecko. Zawsze dobrze się broniłam przed przemocą, myślę że tak juz pozostanie.

Gość janiewiem
co bym zrobila,patrze wlasnie na mojego spiacego szkraba i kiedy pomyslalam,ze moglby z niego wyrosnac oprawca to przyznam sie ,ze dostalam gesiej skorki.trzeba od najmlodszych lat wpajac maluchom dobre zasady,okazywac DUZO milosci,umiec wysluchac,byc podpora,nie zawiesc,pilnowac aby nie wdaly sie w zle towarzystwo i tym podobne...i miec nadzieje,ze to kiedys zaowocuje

jak bym miała na sekundkę chociaż dar jasnowidzenia, wykorzystałabym go w innych celach niż sprawdzanie czy moje dzieci w przyszłości mnie zakatują.

Gość beeezhasllla
ale tu nie chodzi o to shizofreniczko,nie masz daru jasnowidzenia.przypuscmy siedzisz sobie w pracy lub akurat obierasz ziemniaki lub bierzesz kąpiel i bach widzis scene,gdzie twoje dziecko cie oklada.co o tym myslisz

Gość tojest bardzo
PRZERAZAJACA WIZJA

Gość BreeVanDeKamp
nie ma szans na taka sytuacje, bo wiem jakie sa moje dzieci, wiem jak je wychowuje i wiem czego sie po nich spodziewać. Dzieci-oprawcy zazwyczaj wywodza sie z patologicznych domów, choc sa oczywiscie wyjatki.

Gość pracuujaca kobieta
a ja mysle,ze takich wyjatkow jest coraz wiecej

Gość fdssdffdssfd
BreeVanDeKamp - żebyś się kiedyś nie zdziwiła :P siedzę trochę w tym, i mordercy często pochodzą z dobrych rodzin, a rodzice nawet po kilku latach więzienia i przyznaniu się pociechy do winy, nie wierzą w to.

BreeVanDeKamp, błędne myślenie. Nie wiem co bym zrobiła, przecież nie oddałabym dzieci dla swojego bezpieczeństwa, starałabym się jakoś zapobiec takiej sytuacji, ciężko sobie to wyobrazić.