Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatniotakasmutna

dziewczyny kobiety będące z babiarzami

Polecane posty

mnie by wkurzalo wiec zrezygnowalalm z takiego babiarza bo po co mam sie jeszcze cale zycie zastanawaic-zdradzi mnie?czy nie zdradzi?:-O ide szukac lepszego:-D narka

Gość ooIga
mało kobiet z poczuciem własnej godnosci zwiąże się świadomie z babiarzem. Do tego trzeba masochistki

Gość carrramba
bez przesady......... wolałytbyście być zprawiczkiem, który nie wie co do czego?? nie wierze ;) w końcu rzuciłybyście go dla faceta z doświadczeniem

Gość carrramba
a co do tego ma poczucie godności????? :D to że ktoś miał kogoś przed Tobą?? :D :O

Gość ooIga
facet z doświadczeniem często nabywa tego doswiadczenia równolegle w kilku relacjach :O

trudno zrezygnowac owszem-tez mi ciezko.Tu nie chodzi o fceta ktory ma doswiadczenie tylko o faceta-babaiarza ktory moglby za kazda,wszedzie i o kazdej porze-zero zufania:-O

może masz i racje ...wiesz wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma:/ moze ja tez za bardzo jestem zazdrosna o mojego faceta ...moze dla tego ze zbyt duzo znajomych mi powiedzialo ze moj facet to babiarz i nie wiem czemu nie ufam mu ....

Gość ale co można wywołać
ciężko jest z takim ale niekoniecznie musi zdradzać.

Gość kurde kurde kurde kurde
Oj ja tez mam takiego! Poki co minął rok i mam do niego zaufanie! Najgorsze,ze ja jestem grzeczna jak anioł,a on ciagle mysli,ze zdradzam go po kątach .No żesz!!!!! Ku*wa!

AUTORKO a masz powody zeby mu ne ufac?bo to ze znajomi gadaja to drugie ale czy masz podstawy aby tez tak o nim mowic???moze tamte laski byly przygodami a do ciebie czuje szczere uczucie-nawet najwiekszy babiarz moze sie zakochac:-P zawiodl Cie kiedys???flirtowal???oklamywal??

kurde kurde jak tez mam ten problem.... chodzi o to ze ja nawet rezygnuje z wypadami ze znajomymi...kazdy sie bawi szaleje a ja siedze w domu a on ma jeszcze do mnie nie wieadomo za co pretensje;/;/;/

Gość wysmiewczyni
co za bzdura. A po co mi jego doswiadczenie jak doskonale mozemy dopasowac sie pod siebie i uniknac glupich tekstow: nie lubisa tak? Dziwne wszystkie tak lubia tylko ty nie. Jakas dziwna jestes. A Jolka to nie lubila jak jej tak robilem. Z baska to zawsze robilismy to tak..... A pokiego mi taki. Swietnie moge pokierowac mezczyzne co i jak i on rowniez mnie. Wolala bym miec niedoswiadczonego zupelnie niz doswiadczonego bardzo. Taki normalny standardowy facet. On po jakis zwiazkach i ja pojakis zwiazkach. Tak by bylo najlepiej. I ja tak mam. A jakis tam wkladak to mi nie potrzebny. A wiem z opowiesci ze tacy sa najgorsi bo wydaje im sie z esa super macho i wszstko wiedza najlepiej a tak naprawde nic nie potrafia a do tego mysla tylko o sobie. Taki niedoswiadczony mezczyzna bardzo sie stara zeby pokazac sie z tej fajnej strony.

ostatniotakasmutna o mamo kochana ja nwet nie pamietam kiedy ostatnio bylam w jakims clubie czy gdzies ze znajomymi! Nawet na glupim piwie na miescie,albo cos zjesc z kumpelą.No nie pamietam! Bo gdybym poszla to oczywiscie "ZDRADZAĆ GO"! Ja nie wiem chyba on musial robic jakies niemoralne rzeczy i teraz mysli,ze ja bede robic albo robie to samo;/ załosne kurczeeeee

Gość wysmiewczyni
babiarze sie nie zmieniaja, zawieszaja tylko na jakis czas dzialalnosc. predzej czy pozniej i tak wracaja do swoich zachowan.

kurde kurde kurde kurde moj moze robil,ale tez wie,ze nigdzie nie pojdzie beze mnie! ;)

Gość carrramba
to w czym problem??

Gość Przerabiałam to
wysmiewczyni swieta racja w obu Twoich wypowiedziach .Zyłam 8 mies z babiarzem tacy ludzie sie nie zmieniaja...

Gość leona22
mam w gronie swoich znajomych kolezanke, ktora ma faceta babiarza. Jak tylko jej nie ma, flirtuje z kim popadnie. Ona oczywiscie tez ma do niego zaufanie(jakby fakt, ze komus ufamy moglby powstrzymac od zdrady) i nie wierzy nam wszystkim. Jesli wiele osob mowi ci to samo, to cos w tym musi byc...

Gość Ząbek czosnku
Ja tam uwielbiam mojego babiarza:D Mimo ze każdy mnie uświadamia, że jakiej to on nie ma przeszłości ,że potrafi tylko ranić kobiety i jakie sa jego bezczelne sztuczki no i wszyscy się o mnie barrrdzo martwią i robią to z troski o Mnie :O A Mnie szlak trafia!!! bo problem w tym że ja mojego babiarza znam od 10 lat i wcześniej byłam jego koleżanka później przyjaciółkom i znam go lepiej niż oni wszyscy razem wzięci:D Wiem że nie był święty ale co z tego?? Uwielbiam go jest stanowczy, zabawny, sarkastyczny,arogancki czasami bezczelny ale bardzo opiekuńczy i mogę na niego liczyć i za to go uwielbiam. Może kiedyś będę przez niego cierpieć ale nie zrezygnuję bo może... PS. Mój nigdy nie powiedział mi bo ta to ,a tamta siamto...:P