Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobsik

kiedy okres po porodzie?

Polecane posty

Gość drobsik

Kiedy dostałyście okres po porodzie?

Gość po badaniach
po około 2 mies bo karmiłam piersią.

Gość drobsik
a zdarza się że okresu nie ma przez całe karmienie?

Gość po badaniach
zdarza się ,szwagierka tak miała.karmiła 1,5 roku.zaczeła brać tabletki anty jak mały miał 7 mies.ale co najlepsze to jak nie miała okresu i brała tabletki to wpadła i nawet nie wiedziała do 17 tyg jak poczuła ruchy dziecka :d,i wtedy zrobiła test. tak to jest z tym okresem i z tabletkami.

ja karmiłam piersią i dostałam po 4 miesiącach po porodzie, a tak liczyłam, że mi się dłużej uda bez:P

Gość drobsik
ja urodziłam 3 miesiące temu i ciągle nie mam okresu... karmię piersią to może dlatego, ale denerwuję się bo kochaliśmy się z mężem niby z prezerwatywą i w ogóle ale strach pozostał po tamtej wpadce... no nie wiem, a wiecie do ilu miesięcy nie ma się okresu po porodzie karmiąc??

Gość babeczka 30
drobsik na to nie ma reguły ja karmię ciągle mały ma 8 miesięcy a okres dostałam 6 tyg po porodzie :o teraz biorę cerazette i nie mam :)

Gość drobsik
kurcze, strsuję się trochę bo miałam cesarke a po cesarce ponoć trzeba troszkę odczekać z drugą ciążą... mój połóg trwał ok 8 tyg..kurcze zaczynam się poważnie martwić..

Tak po cesarce trzeba zaczekać trochę dłużej niż po pierwszym porodzie, bo powłoki brzuszne i macica muszą się dobrze wygoić po nacięciu. Ty się nie martw, tylko zrób test ciążowy dla świętego spokoju, bo po co się denerwować.

Gość drobsik
tak tylko przed zrobieniem testu to chyba zawał dostanę... ehhh

Gość leonia81
ja jestem 5 miesiecy po i nadal nie mam, karmie piersia. Po pierwszym porodzie tez karmilam i okres dostalam po 6 tygodniach, wiec nie mam pojecia od czego to zalezy

no właśnie ja się zastanawiam też, ja jestem 3,5 miesiaca po porodzie karmie ale coraz mniej no i nie mam okresu

Gość rfgerfg
ja karmiłam piersia i zazywałam tabletki carezzette i dostałam miesiaczke po tym jak przestałam karmic piersia.

Gość rfgerfg
czyli po 9 m-cach

ja dostałam od razu po połogu:) nawet nie wiedziałam że, to okres ale po bólu się kapłam:-/ połogu miałam 8 tyg.

Gość kkkkhhh
a kiedy dostałyście okres po zakończeniu karmienia piersią? ja właśnie całkowicie przestałam karmić i jeszcze nie mam @

Gość gggggggg
piszcie dziewczyy bo tez jestem ciekawa

ja tez miałam cesarke i dostałam okres dokładnie 8 tyg po cc. z tym ze okres mam juz 8 dzien bardzo obfity ii bolesny ale to nie reguła pewnie tylko ja mam takiego pecha:(

mamaNiny to moze dlatego ten okres już przyszedł, ja jestem prawie 4 miesiace po porodzie i jeszcze nie ma okresu :( a chyba bym już chciała