Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muuu66

kto teraz oglada na tvn powtorke superniani?

Polecane posty

Gość muuu66

straszne to dziecko , nie znam az takich niegrzecznych dzieci,ale wiecie co? zawsze pokazuja takie bogate rodziny -full wypas w domu ,a normalnych w starych blokach to jakos nie pokazuja

Gość fdssdffdssfd
ja oglądałam

Gość znowu za dużo pewnie
ktos kto zyje w biednie w starym bloku pewnie wstydziłby się zapraszać supernianie.

Gość do autorki topikuuuuuu
a gdzie ty widzisz okropne dziecko ? ten chłopiec jest mądry , grzeczny etc zauważyłam tylko dziwne zachowanie matki i stąd błędy dziecka bogate rodziny? uważasz ze chocby własnie ta dzisiajsza była bogata ? wg mnie normalna jakich wiele w okół , dwa pokoje i standardowo urządzone ale czy tu chodzi o bogactwo czy o czystość ? o zaglądanie komus po kątach czy czerpaniu nauki w wychowywaniu dzieci ? jak kto woli , wybiera to co chce.....

Gość d.i.u.p.a.
ale zauwazcie ze w kazdym domu czy bogatszym czy biedniejszym ktory pokazuja zawsze z zasiegu kamery jest taka stojaca papierowa lampa, jeszcze niebylo odcinka zeby tej lampy gdzies w ktoryms rogu niebylo widac. pare razy nawet zdazylo sie ze dzicko ta lampe rozwalalo.:)) a to czy dziecko grzeczne czy nie to wszytko wina rodzicow i ich wychowania i podejscia. niestety zdazaja sie przypadki skrajne.

Gość jak dla mnie
To dom normalny ,jakich wiele. Luksusu tam sie nie dopatrzylam. Rodzice dziwni ,a zwlaszcza matka. Stara baba ,ubrana w mini i odmalowana jak nie powiem kto ,mowiaca do dzieciaka "Ty swinio" . Dzieci powinno sie miec jednak w okreslonym wieku. Tu pokazano babcie ,ktora nie ma czasu dla dziaciaka . Echh

Gość oko.p
Dokładnie, ja też zauważyłam że odcinki super niani zawsze są kręcone w bogatych domach i zawsze jest ta papierowa lampa :-D Heh też mam taką :-p