Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca mamuska

JAK TO JEST Z MLEKIEM BEBIKO 2 ?

Polecane posty

Gość niewiedząca mamuska

WITAM MAMUSKI ! NA NOWYM OPAKOWANIU BEBIKO 1 NAPISANE JEST ZE MLEKO NASTEPNE CZYLI BEBIKO 2 JEST OD 6 MC ZYCIA . NATOMIAST NA KAZDYM OPAKOWANIU BEBIKA 2 JEST NAPISANE ZE OD UKONCZENIA 4 MC ZYCIA . WIEC JAK TO JEST ?! ZAPYTALABYM O TO PEDIATRE TYLKO O TO CHODZI ZE PEWNIE NIE UZYSKAM PEWNEJ ODPOWIEDZI . BO JAK WCZESNIEJ ZAPYTALAM SIE JAKIE ONA MLEKO MODYFIKOWANE POLECA DLA MOJEJ DZIDZI TO POWIEDZIALA ZEBYM SAMA SOBIE COS WYBRALA BO TYLE JEST TEGO NA RYNKU - NO I TAK MI DORADZILA . MOJA NIUNIA MA TERAZ JUZ SKONCZONE 4 MC I NADAL JEST NA MLEKU POCZATKOWYM . ZA ODPOWIEDZI Z GORY DZIEKUJE .POZDRAWIAM.

wg nowego schematu żywienia mleko początkowe jest do 6 m-ca a po 6 m-cu mleko nr 2 a jak morfologia? moja jak miała po urodzeniu anemie, to mimo nowego schematu żywienia pediatra zalecił mi przejście jeszcze przed skończeniem 4 miesiaca na mleko nr 2 ! ale nam lekarz zalecił, więc ja ci nie poradzę :( aa tez była na bebiko tyle, ze na HA

Gość niewiedząca mamuska
rozumiem ale dlaczego na bebiku 2 jest napuisane ze od ukonczenia 4 mc , czyzby to opakowanie bylo stare ? data waznosci na nim jest do 2010 roku. dodam ze na noc mojej corci podaje bebiko2 smaczny sen na ktorym tez jest napisane ze od ukonczenia 4 mc . czyli wedlug nowych norm to mleko tez powinnam podawac dopiero po 6 mc . ale po tym mleku moja corcia duzej sobie pospi i dobrze po nim sie czuje . nie robilam nigdy morfologi dziecku , lekarka nigdy nie zlecala . od urodzenia moja corcia ani razu nie pochorowala sie , nawet nie miala katarku ani gorączki . wiem ze czasem anemi golym okiem nie widac , ale skoro nie łapie infekcji to chyba jest ok .

tez niewiem jak to jest zawsze kupowałam bebiko po 4 miesiecu a teraz jest jakies po 6 niewiem o co chodzi

Gość gość
Lepiej jest używać naturalnego mleka, taka prawda. W ogóle wiecie, że jest teraz kod rabatowy na wszystkie produkty w http://babymama.pl/ ? Wystarczy wpisać "dlamamy" :)