Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Insonia

Jupi dostalam prace w firmie windykacyjnej

Polecane posty

Gość Insonia

2 tys na reke i komórka.

Gość i bedziesz biednych ludzi
nie tych co trzeba napastowala codziennie telefonami,ze nie splacili czegos??? zalosna praca;/

Gość Insonia
jak jakies debile nie placa, to ich problem

insonia- gratuluje; a do ci*py -autora powyzszego komentarza- sam jestes zalosny. ma prace- a ci biedni ludzie niech placa rachunki, nie biora kredytow na ktorych ich nie stac i nie beda scigani

Gość Insonia
jestem teraz wielka pani :-) a wy co nabraliście kredytów, bójta sie mnie, włażę do domu przez okno i zabieram co popadnie zgodnie z prawem, babcia zawsze wierzyła że coś osiągnę w życiu

Gość Insonia
najważniejsza jest służbowa komórka bo dla takiej wieśniary jak ja komórka jest synonimem luksusu i dobrobytu

Gość Insonia
Będę się puszczała za łapówke :D :D 🖐️

jak jakas babcia nie bedzie chciala placic, powiedz ze napiszesz do proboszcza i 10 losowo wybranych sasiadow. zawsze dziala

Gość Insonia
nie podszywaj sie z tą komórką zazdroscisz mi sukcesu , jestes żałosny

Zabawne jest jak niektórym mało potrzeba do szczescia 2 tys i komórka No i babcia z ciebie jest dumna bo pewnie zarabiasz najwięcej z całej wsi no i ludzie będa się ciebie bali :D

Gość Insonia
Jestem dumna z siebie jupii :D Najwyzej będę dostawać wpi.erdol od dłuzników ha ha ha .

Gość Insonia
może kiedyś przyjdę właśnie do ciebie i Ci zapie.rdole komputer i po kafe.... hahaha Jesetm cała w skowronkach jupiiii

Gość Insonia
Jejku jestem taka podniecona, że się zaraz sikam z podniety. Jupii ;]

Gość Insonia
Świnki szczooo ha ha ha

Gość Insonia
Boshe jaka ja jestem niedoje.bana hihihihih

Gość Jedno biuro windykacyjne
nie wymienię tutaj miasta! Miało sprawe w sądzie,dzięki mojej rodzinie! Co zaowocowało wielkim odskzodowaniem dla mojej babci:) Niech się jej teraz wiedzie dobrze z tymi pieniązkami! Ludzie z tego biura co drugi dzien wydzwaniali do mojego domu i mowili ,ze moja babcia nie splacila rat za okna i drzwi! Heh zeby bylo smieszniej moja babcia nie brala zadnych okien i drzwi! Po drugie mowili jej nazwisko panienskie! Gdzie od 50 lat jest mężatką!;) Wyzywali mnie i moją rodzine przy kazdym ich telefonie! Mowili ze moja babcia jest z miasta "x" a w ogóle to miasto jest oddalone od jej wsi o jakies 500 km!;) Do tego pytali sie nas o date urodzenia babci!!!! Kazalismy im samym nam to powiedzieć! Powiedzieli złą datę! Po tych telefonach,które trwały pół roku! Balismy sie o babcię,poniewaz to juz starsza,chora kobieta!Codziennie ktos u Niej był,bo nie wiedzilismy,czy ktos nie podjedzie pod jej dom i nie wyniesie wszystkiego! Plakalismy doslownie tym ludziom do słuchawek,zeby dali Nam spokój! Złozylismy sprawę na policji ,trafila ona do sądu. Spotkalismy sie z tymi ludzmi w sądzie! Sprawę wygralismy i dostalismy odszkodowanie oraz przeprosiny! Przeprosiny kazalismy równiez przesłac pisemne! Takze do konca zycia bede miala uraz do tych ludzi:( Jak oni w ogóle mogli? Torturowac nie ta rodzine,nie tą kobietę!Bo kobieta która nie splacala tych rat mieszkała wlasnie te 500km od mojej babci! Tak sie pomylic? Wyzywając nas od biedaków i debilów,ktorzy nie umieją zaplacic 200 zł miesięcznie! No to był koszmar:( Na szczescie juz po wszystkim!

Gość Insonia
Lubię gnebić ludzi hihihihihih

Gość Insonia
Chyba z radosci pójde i obciągne staremu :)

Gość Insonia
Mój stary mnie gnębił. nauczyciele mnie gnębia, mój chłopak mnie napierdala więc chociaż sobie odreaguje i pognębie jakomś staruszke