Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja84

czemu jeszcze niesiedzi

Polecane posty

Gość kaja84
moj lezy na brzuszku długo ,ale wogule nieprobuje siedziec lezy i sie tak bawi turla podciaga jak chce zabawke dosiegnoc i nic pozatym ,kurcze dzieci w tym wieku juz raczkuja a moj nawet siedziec nieumi:( Pozdrawiam i zycze wytrwałosci bedzie dobrze

Gość aniulkaaaaa
Widzisz kaja to u nas jest gorzej niz u Was, bo moja ma juz 8,5 mies a nie tylko nie siedzi, ale nie przekreca sie na brzuszek (no rzadko bardzo), z brzuszka na plecki w ogole, nie lubi lezec na brzuszku, najwyzej pare minutek jak ja zabawiam, nie opiera sie na wyciagnietych raczkach bedac na brzuszku, za to stoi twardo na nogach jak na drutach jakichs... Siedzi tak jak Twoj z podtrzymaniem albo oparciem i to juz od 4,5 mies. Ale na tym pozostalo. No ale nic, wierze ze bedzie wszystko dobrze, bo musi byc. p.s ja to podejrzewam, ze u nas to lezaczek temu winny jest, bo przypadkowo sie dowiedziAlam o tym... :| no coz... I tak juz za pozno na gdybanie...

Gość aniulkaaaaa
Daj znac moze jakby sie cos u Was zmienilo przy kolejnej wizycie u lekarza, dodalam sobie topik do moich tematow i bede zagladac. Tobie tez wytrwalosci, na pewno bedzie wszystko dobrze!

Gość kaja84
aniulkaaaaa a jak ci kazali w domu cwiczyc z mała jakies kokretne cwiczenia czy kłasc ja tylko na brzuszek ? Ja zaczynam sie siebie juz winic ze moze zawczesnie pozwoliłam mu siedziec u mnie na kolanach sam sie rwał ale moze powinnam mu zabronic.