Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dianaaaaaa

Boję sie że znowu jestem w ciązy!!!!!

Polecane posty

Gość dianaaaaaa

Wiem że zaraz powiecie że było uważać itp. ale dałam sie ostatnio ponieść i pozwoiłam męzowi ,,włożyć'' kilka razy bez prezertwatywy, potem już załozył i kochaliśmy się z zabezpieczeniem.Ale strasznie się boję że bedę w ciąży:( mamy już półroczną córeczkę, drugie dziecko jest narazie wykluczone! niewiem co zrobie... Okres miałam we wrześniu, w październiku tylko takie plamienie i teraz nic:( i nie zapowiada się na okres:( Jak myślicie mogę być w ciązy??

O jejku zrób dziewczyno test, co to za głupie pytanie!!!!!!!!!!!!!!!! Ile Ty masz lat, że takie głupie pytania zadajesz....

Gość dianaaaaaa
wiem że głupio pytam ale po prostu sie stresuje. i wem że nikt mi nie udzieli odpowiedzi ale może jest ktoś kto też ma taką sytuacje! A na test jest jeszcze za wcześnie po muszą minąć przynajmniej 2 tygodnie/

Gość katamanka
Najlepiej byłoby gdybyś zrobiła test lub beta z krwi. Nie ma sensu żebyś się teraz na zapas zamartwiała!!!

Gość katamanka
Ja do dzisiejszego dnia też myślałam że mogę być w ciąży. jestem 10 tyg po porodzie, nie miałam jeszcze pierwszego okresu ale podczas seksu pękła nam gumka. Test robiłam dosłownie pół godz temu i wyszedł negatywny. Ty też się nie zadręczaj tylko leć po test