Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiedziewcze

woli kolegów odemnie

Polecane posty

Gość takasobiedziewcze

Dziś mój chłopak z którym jestem 1 miesiąc oznajmił mi, ze nie moze sie ze mną spotkac bo jest umówiony z kumplami:(

Gość dfgdfg
nie rob mu wyrzutow teraz... nastepnym razem jak ON będzie chcial sie zToba umowić to zrob tak samo- powiedz ze nie masz czasu bo sie z kolezankami umowilas:)

Gość takasobiedziewcze
właśnie chciał sie jutro spotkać, a ja jutro nie mogę bo co piątki umawiam się z kumpelami :D

Gość takasobiedziewcze
ja nie pogrywam!!! powiedziałam mu już na początku znajomości, ze mozemy sie spotykać w 6 dni w tygodniu, oprócz piątku, bo to świety dzien dla moich kumpeli:) i mysle ze celowo powiedział zebysmy sie jutro spotkali bo wie, ze jutro nie mogę:/

Gość takasobiedziewcze
hahaha ok:)

Gość MarcinL
Twój facet spędza więcej czasu w towarzystwie kolegów niż w Twoim? Czujesz, że jesteś zawsze na drugim miejscu, mimo usilnych próśb i licznych rozmów. Masz już dosyć wspólnych męskich imprez, wypadów na mecz? Mimo wielu rozmów i usilnych próśb, nic się nie zmienia? Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji, skontaktuj się ze mną pod numer telefonu 663-613-819 lub napisz do mnie maila na adres m.lustig@tvn.pl. W razie wątpliwości lub dodatkowych pytań, jestem do Twojej dyspozycji!

Gość MarcinL
Twój facet spędza więcej czasu w towarzystwie kolegów niż w Twoim? Czujesz, że jesteś zawsze na drugim miejscu, mimo usilnych próśb i licznych rozmów. Masz już dosyć wspólnych męskich imprez, wypadów na mecz? Mimo wielu rozmów i usilnych próśb, nic się nie zmienia? Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji, skontaktuj się ze mną pod numer telefonu 663-613-819 lub napisz do mnie maila na adres m.lustig@tvn.pl. W razie wątpliwości lub dodatkowych pytań, jestem do Twojej dyspozycji!

Gość ołki dołkiii
ale skoro umówił sie z kolegami wcześniej niż Ty zaproponowałaś to w czym problem... a po ile macie lat ?