Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmar.............

mialam sen... teraz chodze zla na mojego meza...

Polecane posty

Chodze wsciekla od rana, bo mialam strasznie glupi sen. Snilo mi sie, ze moj maz mial mnie zostawic dla swojej ex!!!! To bylo okropne, bylam taka wkurzona, myslalm, ze go zatluke 😠 Dzisiaj mam zly humor.... Dziewczyny, zdarza Wam sie tez miec takie sny?

Gość niegazowana ze smakiem
ja miałam ze zdradza mnie z moją przyjaciółką na szczęście to był tylko sen

Najgorsze jest to, ze ten sen byl taki realny, nie wiem normalnie jestem na niego wsciekla...

Gość sdfsdagf
hej ja mam tak baaaardzo czesto:) sni mi sie ze moj facet wraca do ex....albo na moich oczach zabawia jakas inna itp...i pozniej jestem na maxa zla na niego bezpowodu - tego dnia oczywiscie.... wiesz co to jest cos podobnego do tego (nie wiem czy tak kiedys mialas ja i pare moich kolezanek tak) ze sni ci sie jakis chlopka na ktorego wogole nei zwracalas uwagi..ale sen byl miiiily nie koniecznie chodzi tu o sex...ale o same odczucia w snie:)np jakas randka, czy wyznaje ci milosc...albo cos podobnego-wiemy jak dizwne potrafia byc sny...a pozniej budzisz sie i juz inaczej parzysz na tego chlopaka - w pewnym sensie podoba ci sie:) mojej kolezanka tak wpadla :) przyslnil jej sie a pozniej cale liceum za nim latala:)

Wiem, ze to glupie, ze to byl tylko sen, ale jednak.... Tylko teraz wiem, jak musza sie czuc kobiety, ktore to spotyka naprawde....

tez tak mialam... snilo mi sie ze nakrylam go zdradzajacego mnie z jakas panna, to tego robiaca loda innemu facetowi (trojkacik). i jeszcze we snie powiedzial: kazdemu dawala, to i ja skorzystalem\" no masakra. Ale wiem skad sie to wzielo - ogladalam dzin wczesniej film o zdradzie, plus kolega mi opowiadal o swojej siostrze, ktora kazdemu \"daje\" i nie wie, jak ma jej pomoc sie zmienic. Tak mi sie we lbie zmiskowalo, ze wyszedl taki sen. Ale tez chodzilam wkurzona jak cholera. Do tej pory jestem zla, choc przeciez nie jest niczemu winien :-)

Gość sdfsdagf
a swoja droga wiem ze to co mi sie np sni to to co mi w glowie siedzi;/ czesto sni mi sie ze moj chlopak mnie olewa, mowi ze mu na mnie nie zalezy itp (a to dlatego ze sie tego strasznie boje) i w kazdym takim snie tak starsznie go bije placzac czemu jest taki dla mnie....oj te sny mnie bardzo mecza...ale to dlatego ze to siedzi we mnie w srodku..oczywiscie sny to wyolbrzymiaja ale jednak

do sdfsd - zdadzam sie, sny potrafia platac rozne figle ;)

do karamba - dobre to kazdemu dawala, to i ja skorzystalem :D A tak na serio, to chyba ja tez ogladam za duzo filmow, a pozniej snia mi sie takie rzeczy.

Gość sdfsdagf
ostatnio snil mi sie moj tata....jakis zboczony sen...ze niby odchodzi od mojej mamy bo ma jakas dupe nowa...i sie z nia bzyka a ja szukajac czegos w kompie przy calej rodzinie weszlam na jakas strone cos typu sympatia i tam profil taty i same zdjeciowki nago i jak sie byzka zkims;/masakara.....pozniej mialam niesmak hehe okropne:) a wszystko przez to ze ogladalam uwage i tam pokazali fote jakiegos goscia nago ktory posuwal swoja pracownice.....

Gość sdfsdagf
acha i pomimo ze zyje w udanym zwiazku i kocham mojego faceta snil mi sie ostatnio jakis inny...ze bylam na randce i wogle bylo tak milo..nie potrfaie opisac dokladnie o co chodzilo ale wstalam rano jak w skowronkach z motylkami w brzuchu heheh jak bym poznala kogos nowego...oczywiscie szybko przeszlo ale takie sny sa mile:)osoba ktora mi sie snila byla nieznana mi jakis pan X....modle sie tylko aby mojemu nie snila sie jakas moja kolezanka albo ex;/i jakis fajny sen....

do sdfsa.. - no, ja tez zastanawiam sie, jakie sny moze miec moj :D

moj nigdy nie pamięta co mu się śni ...:D czasami się przez sen tak uśmiecha i coś gada pod nosem...mam nadzieje ze to JA mu się śnię a nie jakieś inne laski:D:D

Jestesmy po slubie cztery lata, wszystko uklada sie super, nie wiem skad ten glupi sen. A najsmieszniejsze jest to, ze jeszcze wczoraj czytalam jakis temat na kafe o zdradzanych, zonach i w duchu im wspolczulam, a tu masz, we snie spotkalo mnie to samo :(

Ja śniłam że zostawił mnie i widziałam go z inną. Podeszłam do niego chwyciłam za rękę żeby go od niej odciągnąć a on zmierzył mnie zimnym wzrokiem i powiedział "błąd" odsuwając się ode mnie. Normalnie cały dzień chodziłam smutna choć był to tylko głupi sen. Jak opowiedziałam go mojemu facetowi to stwierdził, że mi spać zabroni jak będę takie głupoty śniła. ;P

to niegazowana - moj tez nigdy nie pamieta co mu sie snilo ;)

do Lady_F - nie wiem, czy mowic mojemu o tym snie... Jeszcze sobie pomysli, ze mam jakies schizy :D

heheh wole mu wierzyć bo inaczej w paranoje wpadnę a jak pomyślę że mógłby śnic o byłej to chyba bym palpitacji serca dostała i udusiła go ,nie ważne czy to by był tylko sen

No musze wreszcie dac sobie z tym spokoj, niedlugo maz wraca z pracy, chyba nie bede sie na niego dluzej gniewac ;)

Przez koszmary, ktore mialam kilka lat temu, teraz boje sie latac samolotem, mimo, ze latalam bardzo czesto. Teraz przed kazdym lotem mam take stresy, ze szok.

chodzi o to, ze snilo mi sie, ze samolt w ktorym lece rozbija sie :(

Mnie się śni armagedon średnio raz w miesiącu. ;P Chodzące zombie, meteoryty... całkowita zagłada. hehe