Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia91

anal boli!

Polecane posty

Gość kisia91

nie próbujcie tego! z moim misiaczkiem uprawialismy ten rodzaj milosci bo chce byc dziewica az do slubu. ale nie wiedzialam ze to az tak boli :(

Jak sama nazwa wskazuje... seks analny to SEX. Możesz sobie mieć błonkę ale taka z Ciebie dziewica jak z Leppera doktor.

Gość kisia91
wcale nie! jestem jeszcze dziewicą! nikt nie ruszał mojej różowej dziurki

Gość cczz
kisia - jestem podrecznikowym przykladem obludy. Odrazajace! Sorry, ale tak to widze.

Gość cczz
tzn. jestes. ja nie jestem. ja dziewicy nie strugam :-)

Gość większej głupoty nie słyszałam
BIS!

Gość kisia91
zazdrościcie no wy już nie jesteście dziewicami! hahahaha!!!

Gość masakra....
daj że spokój, jak nawet brałas w usta penisa to nie jestes dziewicą, dziewica to CZYSTA dziewczyna a nie taka która waliła się w doopsko, daj że spokój, ja anala spróbowałam dopiero po 3 latach związku bo to dla mnie jest perwercha, a Ty tak od razu. masakra

Gość cczz
dziewczyno, a po co Ci to dziewictwo? zdecyduj sie na cos: albo sie bawisz w religijnosc i wtedy badz konsekwentna - co najwyzej spacerek za rasie i buziaczek na pa pa. albo idziesz na calosc, czerpiesz z tego frajde i nie szerzysz zaklamania twierdzac, ze jestes dzioewica, bo Ci sie majta jakis kawalek skory miedzy nogami! jeszcze na "paclowke" mozna przymknac oczy ale anal?????????? toz to na to nie godzi sie nawet kazda prostytutka!!!!!!! a jak dla Ciebie ten kawalaek skory ma takie znaczenie, to powiem Ci tak: jestem kolo 30tki, w zwiazku z facetem drugi rok, przed nim tez juz kilku mialam. uwielbiam seks. i... wciaz jestem dziewica :-) taka budowa anatomiczna: kawalek blony dziewiczej zostal mi do dzis :-) ZAZDROSCISZ? moge sie kochac ile chce (nawet jakby facet mial wiekszego niz slon) i nadal bede dziewica. w kazdym razie z Twojego glupiutkieo punktu widzenia. bo ja sie za dziewice nie uwazam :-)

Gość cczz
(mialam na mysli "palcowke")

Gość masakra....
cczz - dobre :D

Gość kisia91
wiec chyba na prawde głupia,obłudna koorwa ze mnie :(

Gość cczz
kisia, nie tak okrutnie ze soba. Jezeli 91 to rok Twojego urodzenia, to znaczy, ze masz 17 lat. Poglady na zycie zmienia Ci sie jeszcze ze 100 razy, dopiero wchodzisz w dorosle zycie (choc przyznam, ze brawurowo :-D ) Zastanow sie sama przed soba - po co chcialas zostac dziewica do slubu? a) dla chlopaka? - chocby byl zloty, to uwazam, ze nie warto. Moglabys sie na tym okrutnie przejechac... Zreszta - on wtedy tez powinien byc prawiczkiem a po analnym to juz nim zdecydowanie nie jest b) dla religii? - w religii chodzi o czystosc (fizyczna i duchowa) a tego po analu powiedziec sie nie da c) dla rodziny / sasiadow? - a co - beda Ci zagladc miedzy nogi??? To Twoje cialo, Twoje zycie seksualne, nie Twojej cioci, wujka czy babci. Nie musisz im nic mowic. d) dla siebie? - w to nie wierze, bo jak Ci sie takj chcialo, ze i na anal sie zgodzilas, bo nie moglas wytrzymac, to po co sobie wmawiac, ze chcesz czekac? NIE CHCESZ, przeciez to jasne jak slonce. lepiej dac sobie przyzwolenie a nie tkwic w zaklamaniu Pomysl sama, po co Ci to dziewictwo mialo byc i albo badz autentycznie, konsekwentnie wstrzemiezliwa albo zarzuc ideologie i ciesz sie seksem (tylko nie zapomnij o zabezpieczeniu ;-) )

Gość kkikiiikikikkk
po 1 zeby uprawiac anal trzeba miec 100% zaufanie do partnera po 2 jezeli sie odpowiednio przygotujesz to bedzie super

Gość kisia91
mam 17 lat i myślę że nie jest to za wcześnie na anal. a co do dziewictwa to jestem dziewicą z powodu przekonań religijnych a nie dla ciotków czy wujków :/

Gość cczz
zgadzam sie z kkikiiikikikkk w punkcie 1. W punkcie 2 to moze byc roznie - jak ktos kiedys powiedzial. "Z seksem analnym jest jak z Indiami - mozna kochac lub nienawidziec, obojetnym byc nie mozna" - ergo: sa ludzie, ktorzy go uwielbiaja a sa tacy, dla ktorych to tortura - w zaleznosci od anatomii (Twojej i Twojego faceta). Ja uwazam, ze anal to nie jest praktyka dla poczatkujacych. Jezeli chcialas zachowac dziewictwo ze wzgledow religijnych, to chyba nie rozumiesz religii. Nie wiem, czy jestes katoliczka czy muzulmanka ale bylo nie bylo - z punktu widzenia religijnego dziewica juz, kochana, nie jestes. Dziewica zostalas tylko ze wzgledu ginekologicznego (a i to nie pewne, bo sa dziewczyny, ktore sie rodza bez blony dziewiczej :-D )

Gość chyba cię po......
z przekonań religijnych??? szok, jaka obłuda, gówniaro anal to sex nie ważne w którą dziurę i tak cię posuwa :d a względem religii to ty powinnaś co najwyżej pocałować chłopaka, króciutko,żebyś nie czystych myśli nie miała, hipokrytka z ciebie, jak jesteś taka małolatą to po co bierzesz się za rzeczy dla dorosłych?? :D

Gość kisia91
jestem katoliczką, ale chyba jeszcze wiem co znaczy być dziewicą!

Gość chyba cię po......
buhaha, jesteś obłudną katoliczką złotko, że masz kawałek błony między nogami to nie znaczy,że jesteś czysta pod względem kościoła, spytaj się księdza, powiedz mu całą sytuację, ciekawe co ci odpowie :D ja jestem katoliczką ale nie jestem obłudna i nie strugam dziewicy :D

Gość cczz
ksiadz wypadnie z konfesjonalu, jak mu przyjdzie nastolatka i oznajmi, ze uprawia ze swoim chlopakiem seks analnym, bo chce byc czysta do slubu :-D :-D :-D

Gość MarcoNiePolo
Kisia :D Wyjdz za mnie :P jeszcze sa na swiecie porzadne dziewczyny ;p

Gość wyprany mozg
kurwa ale to trzeba byc zjebem zeby z racji na blone wybrac anal:) i zeby nie bylo watpliwosci anal nie jest dla mnie problemem, komentuje jedynie poziom intelektualny tej kretynki!

Gość FacetZjajami
Wez dziecko.. nawet nie probuj sobie sama wmawiac tego dziewictwa.. Zrobilas to z chlopakiem= nie jestes dziewica.. i bez wzgledu w ktora wzielas..

Gość kisia91
no dobra jestem kurva i sie odczepcie... poza tym biore do papy :P

Gość FacetZjajami
To moze mi tez wezmiesz? W imie religii? Jestem nowym prorokiem.. obiecuj, ze jak zrobisz mi porzadna lache.. pojdziesz czysta do nieba XD

Gość cczz
kisia, jak na "religijna" to jestes strasznie wulgarna