Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE POMOŻCIE MI SZUKAC

MAMY mam ogromną prośbe - sama nie daje rady - potrzebuje pomocy w wyszukaniu

Polecane posty

jakis stron www gdzie sprzedają ladne eleganckie ciuchy ciążowe. za mc wychodze za mąż i bede juz w 8 mc ciąży - to slub cywilny , nie bedzie tez wielkiego weselicha a tylko skromne przyjecie dla bliskich i teraz mam dylemat bo zwlekalam z szukaniem odziezy na te okolicznosc, uznalam ze kupie cos w sklepach u mnie na miejscu ale nic nie ma! Wszystko dziadostwo i okropny wygląg. Od rana szukam roznych sklepow on line i jakis ladnych ciuchow ale jeszcze nic speclanego nie znalazlam.Czy mozecie mi pomoc - BARDZO WAS PROSZE:) Podajcie jakies wasze propozycje, zupelnie nie wiem co zalozyc. Nie mam pomyslu. Wydaje mi sie ze we wszystkimbede wygladala jak balon kurde czarno to widze!:( Mamy licze na wasz gust sama chyba nic nie znajde .

Gość jjjjjjjjfchfctt
daj linki co znalazłas-moze cos wybierzemy

ja nic nie wybralam od rana nic mi w oko nie wpadlo albo cena odstraszala np 700 zl :( za bluzke i spodnie a mam jeszcze pytanie czy wypadalo by isc na slub na czarno? Podaba mi sie ta sukienka z twojego linka - druga cala czarna.

aha no i wazne jest zeby to bylo cos cieplego i jakies okrycie wierzchnie na to zeby pasowalo. nie mam zadnego zakietu czy plaszczyka a chcialabym juz taki zeby na pozniej ( po ciąży ) tez sie przydal.

Gość jjjjjjjjfchfctt
przewijałas pasek? zobacz jak piata wyglada

Gość jjjjjjjjfchfctt
jest elegantsza od tej 3ciej i nie cala czarna-chociaz mysle ze i tak powinnas miec cos jasniejszego-ale ta 5 ta mi sie podoba

Gość jjjjjjjjfchfctt
z maternity podoba mi sie brazowa-i ta złota ale ty chcesz cos z długim rekawem

no wlasnie ja tez mysle ze cos jasniejszego, i nie koniecznie musi to byc sukienka moze byc jakis komplecik ze spodniami. Nic nie mam do takiej kreacji wszystko musze kupic wlacznie z butami i plaszczem. Juz teraz wyglądam jak pilka :) jestem niska mam 165 cm i mam tez " boczki" wiec nie chce by to bylo zbyt obcisle zeby nie wyglądac jak wiecie... bede bardzo wdzieczna za pomoc. A 5 naprawde ladna:D

zlota piekna i elegancka ale co ja na to zaloze? Gruby plaszczyk do takiego materialu chyba niebardzo pasuje. Poza tym jaki wtedy kolor butow musialabym miec? Nie znam sie na tym kompletnie.

Gość modne sa poelryny i na dwor
i do wnetrza, naprawde moga byc z bajeranckich materiałow, w dodatku zawsze ci sie moga przydac, nawet sama uszyjesz,

Gość modne sa poelryny i na dwor
a pod spod eleganckie dosc szerokie spodnie z lejacego sie materialu np.

dziewczyny a czy mozecie podac no konkretny stroj ktory wy byscie zalozyly? tak zeby to bylo widoczne na zdjeciu.

Gość SanSan
polecam allegro http://www.allegro.pl/5454_ciazowa.html ja w sumie bym sobie cos uszyla :) http://www.allegro.pl/item464444047_super_wizytowa_sukienka_h_m.html http://www.allegro.pl/item469460001_sprzedam_sukienke_ciazowa.html moja ciocia (co prawda na moim slubie a nie na swoim) miala elegancka tunike pod spod spodnie na kant przerobione-rozszerzone przez krawcowa i wygladala naprawde bardzo elegancko'