Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisz

-----------------------------zapomniana-opuszczona-zła---------jestem i b-------

Polecane posty

Gość napisz

no i co sie tak tu gapisz ja sie pytam,p oco tu zaglądasz a wynocha nie wścibiaj nosa w nie swoje sprawy,,,siuda

Gość napisz
no i po co tu włazicie po jakiego szczęścia szukacie czy co

Gość napisz
załozyłam sobie topik aby sama ze sobą pogadac więc prosze mi nie przerywać

Gość napisz
musze cos wymyslec musze urwac sie w wefu,ja ccie krece czego on sie tak na mnie gapi palant jeden,,,ide tapir strzelic

Gość napisz
kurcze ta mama mi każe w tych szpilach 10 cm chodzić do szkoły normalnie nie moge łydki m puchną,,kurcze a kaśka ma dobrze w dresach chodzi je czekolady i wali wszystko

Gość napisz
ja dzisiaj zaledwie jedna kromka bo mam miała pożyczyć kasy od sąsiadki ale sąsiadka jeszcze spała i od rana do wieczora o jednej kanapce,,,kurcze w brzuchu mi burcz,,a co tam zaraz ide spać

Gość napisz
a ta czekolady wpiernicza jedną za drugą i dupsko ma jak moich 5 ale co tamm fajna kaśka będzie wiesc samotny żywot na co jej chłopa więc zre co chce,,,kurcze tylko musi to robić przy mnie

Gość napisz
no niewiem pała wpadła dzisiaj chyba skonam ,historyka musze przekupić,,,urwe sie na skreta po lekcjach

Gość napisz
a ta mi z tym kałem w czasie ciaży wypada ,ciemniejszy czy nie,,a skąd ja mam to wiedzieć w ciązy byłam czy co,,,kurcze tego mi trzeba jeszcze,,tadka odstawiłam

Gość napisz
kurcze musze sobie kupic jakieś jojo bo mnie ręka już boli od tego tarcia w czasie przerw,,a tomek z 3 c gapi sie moze mnie kidyś podgladna ale kiszka by była

Gość napisz
no a kaśka chce mieć dziecko,,,hee samotna matka,,tn bolek to fajny taki prosty chłop z 4 d,,,postoje na czatach może im wyjdzie a jak nie to jutro,,kaśka płodne dni no może zajaży

Gość maślanka 17
pogadałas juz sobie