Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm sama nie wiem

Doradzcie mi proszę

Polecane posty

Gość hm sama nie wiem

nie wiem czy zmienić pracę, niby w tej jest ok, szef naprawde w porządku, pomaga mi ile sie da ( zaliczki, pożyczki), wolne- nie ma problemu, ale ostatnio coś sie zmieniło, spadło na mnie duzo obowiazków- nie moich i nawet słowa uznania ze radze sobie z tym wszystkim nie usłyszałam- przykre to troche. mam nową oferte, stawka o 100zł wieksza, z tym że normalna umowa na etat z rzeczywistym wynagrodzenie, pakiet do prywatnej kliniki, i naprawde nie wiem co zrobić

Gość hm sama nie wiem
a ta moja mama cod mamuśka jara rano cygary ze w kuchni nic nie widac ide do łazienki ręjkami rozgarniam dym nawt twrzy nie myje bo najarane wszędzie miejsca nie ma bo w umywalce lezy gnat-niewiem taty czy brata

lepiej zmień pracę bo skoro piszesz że masz dużo obowiązków to po jakimś miesiącu stres cię wykończy wiem coś o tym

Gość hm sama nie wiem
ten nawał obowiazków tak mnie nie przeraża mimo że zupełnie nie kwalifikuja sie do mojej funkcji, tyko to zero uznania- nie mówie o podwyżce bo zależy mi chociaz na dobrym słowie, chce być w porządku- szef z żoną duzo mi pomogli, dzięki nim poszłąm na studia, ale z drugiej strony nie mogę tak myśleć- swój dług oddałam juz w całości