Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata24.a

co myślicie szczerze o mojej figurze?

Polecane posty

Gość tragedia jednym slowem
nogi okropne ! , przy takich nigach nie powinnaś w ogole zakładać spódnic ! masywne uda i rozlazłe łydki , brzuch tez w nie najlepszej formie. Popracuj nad sobą bo bedzie juz tylko gorzej ....

Gość ritaXXX
a jak wyglada FAJANA opalenizna?? czepiacie sie.. dosyc fajnie wygladasz:)

mowicie ze opalenizna okropna... jak dziewczyna blada to na niej tez nie zostawiacie suchej nitki :P moim zdaniem masz kilka kg za duzo, na brzuszku szczegolnie, ale to nie jest tak łatwo zrzucic.... niestety :o

Gość kapuścińska
Na moje oko jest ok, tylko mogłabys dla sprężystosci ciała codziennie się przez pół godziny poruszac. Obojetne co, moze być rower, może byc bieganie, moze być gimnastyka albo cokolwiek innego - ciało wtedy bedzie elastyczne i gietkie Chyba z brzucha dałoby sie co nieco zrzucić

Gość itaknaminusie
jest super a ludzie nie wiem czego chcecie od Agaty. To może każda która tak komentuje i jest srogim sędzią jak na jakiś wybiegach modelek pokaże swoje piękne, cudowne ciałka !? Opanujcie się! Ona ma bardzo ładne ciało, dla mnie wyglądasz jak najbardziej OK! Nie masz wcale grubych ud! Ja na Twoim miejscu w ogóle bym nic nie zrzucał. Kolega ;)

Gość za duzaaaaaaa
droga kolezanko, nie dziwa mnie twoje pytania, bo jednak jestes stanowczo za duza, nie bede pisac gruba, bo gruba nie jestes....tylko za duza, taka matrona, a przeciez mlodziutka jestes, brzuch za duzy i wszystko takie jakies pulchne, ja mam 177 i waze 60 kg, a i tak wiem ze jestem za duza, choc ludze mowia inaczej, ale ja juz odchudzaniem nie zrzuce, tylko cwiczeniami, ale leniwa jestem co nie miara, takze, dziwia mnie opinie innych, ze wsam raz, nieeeee, jestes za duza, Polska dziewczyna powinna byc szczupla, prawie jak modelka nie mowie tu o chudzielcu, choc ja chcialabym byc chudzielcem, tylko nikomu nie mowie bo sie na mnie dziwnie patrzna i mowia ze chyba z kosci bede zrzucac, a inni, ktorzy lubia szczuple dziewczyny, wiec bardzo szczuple mowia ze musze pare kilo zrzucic......no dobra to zem sie rozpisala, bo to problem wielu dziewczat, wstawilas fotke z pytaniem poniewaz kros ci mowi ze jestes za gruba a inni ze w sam raz, a ja ci mowie ze jestes za duza.....:)