Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata24.a

co myślicie szczerze o mojej figurze?

Polecane posty

Gość agata24.a
nie chwale sie opalenizna bo juz zeszla:pchcialam poznac wasze obiektywne zdanie, bo sama rowniez uwazam, ze moja figura do idelnych nie nalezy.dl;atego pytam z jakich partii powinnam zrzucic troche cialka i ile kg mniej wiecej, zeby wygladac ok.z tym, ze zaznaczam, ze nie chce wygladac jak wieszak, che byc seksi.

Gość moze jakis seksik
????????????????

Gość agata24.a
naprawde waze 62 kg jaki sens mialabym zmyslac i tak mnie tu nikt nie zna.

Gość więc tak sorry ale
moim zdaniem dieta i utrata kolejnych kg nic Ci nie da. Chyba właśnie to, że będziesz wyglądać jak wieszak. Raczej popracuj nad tym, żeby ciało było wysportowane, jędrne i tak dalej, a nie żeby było po prostu "chude".

Gość Nic nie myślę
Taaa nie ogladaja sie za chudymi zgrabnymi nogami, jak ubralam mini to nie jeden sie potknal na ulicy, a sa chude i zgrabne, idealne do mini, twoje tez sie nadaja do krotkiej spodniczki, bo dlaczego nie!!!

Dziewczyna ma dobrą figurę, nie wiem o co wam chodzi :O Może trochę za grube uda.. chodź w mini tylko trochę dłuższej :) Takiej troche przed kolano :)

Gość kdfjhlkdfhgkdfhg
Agata z każdej części powinnaś schudnąć po trochu. Acha, chciałabym zaznaczyć, że dla mnie nie jesteś grubasem ani nawet nie jesteś gruba ale jeśli chcesz się tak ubierać jak się ubierasz, to mysle ze minimum 10kg mniej musisz wazyc. Niestety, takie ciuszki sa dla dziewczyn o figurach modelek.

Gość moze jakis seksik
Troche jakby brzuch wystaje teraz jest dla mnie w sumie spoko ale jak nic nie bedziesz z tym robic to za pare lat mozesz sie nadawac tylko do utylizacji

Gość agata24.a
10 kg to chyba lekka przesada.Chciałabym wazyć 58 kg nie mniej.to jak wg. was powinnam sie ubierac?długie spodnie w lecie?:o

Gość kdfjhlkdfhgkdfhg
Agata. Załozylas sobie mini ktora wyglada niemalze jak pasek. Jest to wyzywajace, rzuca sie w oczy wszystko. Rozumiesz zeby w takiej spodniczce wystapic to trzeba miec zgrabne nogi jak patyki. Malo ktora dziewczyna moze sobie na cos takiego pozwolic. Ja nie twierdze ze masz zakladac spodnie w lato, ale jakas przyzwoita kiecke przed kolano, a nie taka ze ci prawie cipe widac :O

Gość agata24.a
no coz ja w takich chodze bo lubie, widzialam laski z grubszymi nogami, jakos nikt mi do tej pory nie zarzucil tego, ze zakladam za krotka spodnice do swoich nog

zgadzam sie z przedmowczynia. takie spodniczki nie kazda moze nosic. znaczy kazda moze ale nie kazda dobrze w niej wyglada :D figure masz normalna chociaz owszem, moglabys troche pocwiczyc itd. ale najwazniejsze by ubierac sie tak by maskowac niedoskonalosci. dluzsza spodniczka, bluzeczka zakrywajaca brzuch itd.

nikt Ci nie zwroci uwagi bo nie jestes grubym prosiakiem zeby od razu kazdy odwracal za Toba glowe i szeptal zlosliwie. Tyle tylko ze nie wygladasz w tej spodniczce super (tyle ze nie widzielismy tego na zywo wiec na tyle na ile widac na zdjeciu). mam kolezanke ktora lubila krociotkie spodniczki. nie jest gruba ale tez ma raczej masywne uda i nosila takie spodniczki i nikt jej nie zwracal uwagi, niektorym facetom sie to nawet podobalo. niezmienia to faktu ze uwidacznia masywne uda

Gość fgfdgfdgd
Moze byc taka sukienka bo masz jedrna skore ladna nogi nie za chude ale ladne (nie tylko chude moga byc ladne)

Gość dont sleep
A chcesz sie podobac twojemu facetowi czy ogolnie facetom?

Gość agata24.a
Najbardziej mi zalezy, by sie podobac samej sobie.Moj facet twierdzi, ze mam odpowiednia figure i jemu sie podoba.Ja mam pewne zastrzezenia, ale nie az takie, zeby rezygnowac z krotkich spodniczek, ktore poprostu lubie.Mysle, ze przyjdzie czas na dluzsze a narazie chodze w mini i mam nadzieje, ze nikogo to nie razi:o

Gość kdfjhlkdfhgkdfhg
Taaak, widze ze tu sie kosmetolodzy odezwali, ktorzy po dotyku monitora ocenili stan skory pacjentki. Smieszni jestescie, taka spalona skora nie wyglada ladnie, i jest zniszczona chocby samym uv. Rob co chesz, ale to nie sa kiecki dla ciebie, oczywiscie ze ci nikt nic nie powie, bo co ma ci powiedziec niby. Sama mam kolezanke, ktora tez ma troche "za duzo" i wciska sie wiecznie w wyzywajace i o kilka numerow za male ubrania i nikt jej nic nie mowie, ale kazdy wie swoje :O

Gość do ciasteczka deserowego
wygladasz jak kobieta typu liszowskiej, choc oczywiscie nie ejstes taka gruba klocha jak ona, ale do czego zmierzam, jestes pewnie typem masywnej kobiety, takiej grubokoscisitej i ciezkiej, pewnie jak sie zapomnisz to latwo utyjesz i sie spasiesz dlatego moim zdaniem powinnas trzymac zdrowa, normalna diete, nie mowie ze sie odchudzac, ale zdrowo odzywiac i cwiczyc bo brzuch to masz fatalny, choc na basen czy cos i jak ujedrnisz miesnie i je w ogole wyrobisz to bedziesz zupelnie inaczej wygladac jak tluszcz na brzuchu zastapia miesnie i nie znaczy to ze amsz chudnac, bo np miesnie waza wiecej niz tluszcz, i np bedziesz wygladac lepiej a wazyc wiecej ciut :P ale sport, sport i jeszcze raz sport

Gość agata24.a
aha nosze rozmiar 38 czyli M i nie musze się absolutnie w nie wbijać

Gość kdfjhlkdfhgkdfhg
Ale wygladasz i prezentujesz sie podobnie do niej. Pokazac ci jaka dziewczyna moze sobie pozwolic na tego typu kiecki? Ok zaraz ci pokaze

Gość agata24.a
no z ta Liszowska to lekka przesada:o nie uazam, zebym byla z figury choc w najmniejszym stopniu podobna do niej.Ona rozmiarowo nosi 44-46, ja 38, wiec co to w ogole za porownanie:o

Gość do ciasteczka deserowego
nie mowie ze masz ten sam rozmiar, ale ze to ten sam typ budowy- masywne uda, duzy biust, duzy brzuch, ciezka budowa ciala, poza tym nie wierze w to 38, pewnie sie na sile wciskasz :P

Gość kdfjhlkdfhgkdfhg
Jej/jemu chodzilo nie o to ze tyle wazysz co liszowska, czy taki rozmiar nosisz, tylko o to ze masz budowe taka jak ona. Tzn. sa dziewczynki filigranowe drobnokostne (:P) sa takie srednie, i sa poprostu dziewczyny bardziej grubokostne, i wedlug autora tej wiadomosci ty miescisz sie w tej grupie co liszowska.

Gość agata24.a
tylko ze ja mam maly biust!nosze 75 b, a rozmiar 38 jest w sam raz.

Gość malutka ada
Laska 75b to ja nosze a jestem chuda jak patyk :O

Gość fgfdgfdg
Mysle ze wielu chcialoby cie JESZCZE wziac ale mozesz szybko stracic na atrakcyjnosci

Gość agata24.a
naprawde mam maly biust, tak wyszedl na tym zdjeciu bo gorset jest bardzo marszczony i mialam jeszcze stanik typu push up