Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrea22

jak często faceci...kupują dziewczynom kwiaty?

Polecane posty

Gość andrea22
no ja też nie mówię że codziennie, ale jak go zapraszam np do siebie na obiad to mógłby ot tak, w miłym geście przynieść skromnego kwiatka.

Gość tym razem sie nie podpisze
rok czasu - (z pewna przerwa ;) ) ok. 8 razy dostalam (w tym dwa wielkie kosze do pracy)

komiczne twoje teorie mnie rozwalaja :D. Masz chysia na moim punkcie? Bo na to wyglada.... Jutro Dzien Zmarlych.... moze ktos cie do dolu na swiezy grob wepchnie.... i zasypie.... :D :P.

i jeszcze jedno.... zal mi cie naprawde musiz byc nedowartosciowany skoro tak boli cie szczescie innch............. Mozna ci tylko wspolczuc.... To co robisz normalne na pewno nie jest.... Moze dobry psyhiatra by cos pomogl??? :P

eh.... moze dla odmany los sie odwroci???? Marzenia sa piekne... :). A tak swoja droga nie docinam ci wiec zejdz ze mnie ok??

Gość 1macho
na pierwszą randkę i na ostatnią drogę ;)

komiczne nie wierze ze nie siezisz na topiku zlosliwej 28... co za cham ale go zalatwilam :D. To niewiarygodne wrecz... :D.

no wlasnie... nie bierze.... :D..... I prosze cie jak czlowieka(rozumnego( bo za takiego sie podajesz) daj mi spokoj... proponuje zawieszene broni ok?

No bo w tym temacie mialbys pole do popisu... :D. A ze lubisz takie klimaty.... :D. Poza tym szczerze ci napisze ze ciekawa az jestem twoich wypowiedzi w tym temacie. Z reka na sercu to pisze :)

ok kaciu ale serio Cie lubie - Ty mnie naprawde zupelnie opacznie odbierasz :) Ide looknąć na ten temat

Gość andrea22
ktoś jeszcze na ten temat?:)

Gość do autora...
mój mi kupuje co tydzień :) A ostatnio na naszą rocznicę dostałam piękny bukiet... :) pod tym względem mam super faceta, ale zastanawiam się czy zawsze tak będzie, czy tylko to takie "obowiązki przedmałżeńskie ? " :D

@ andrea22 "no właśnie. mój chlopak z którym jestem 4 miesiace kupił mi tylko raz jakąś tam roże. czy wy też tak macie? czy te gesty znane są tylko z filmów? czy porostu ja nie zasługuje, bo nie wiem jak to inaczej tłumaczyć.." to nie sa sceny z filmow :P zaslugujesz :) jak to sobie inaczej tlumaczyc ? po prostu - spotykasz sie z debilem, ktory nie wie jak sie powinno traktowac kobiete / dziewczyne. proste

ostatnio dostałam 3 róże przedwcozraj wcześniej tydz temu w czw 5, a wcześniej hmmm nie pamiętam mc temu? też bez powodu , swoje świeta mam w grudniu i lutym niestety

Mój brat przez pierwsze pół roku zasypywał swoją dziewczynę kwiatami. Potem tak stopniowo coraz mniej... mniej... teraz po 5 latach bez okazji to chyba raczej kwiatka nie dostanie :P Faceci :P

j dostaje na każde swoję święto kwiaty plus prezent bez okazji dostawałam tak raz na mc a ostatnio zdarza się coraz częsciej, bo mój ma robotę w domu, którą robi do popołudnia, a za to częsciej mu sie wieczory zdarzaja chwiejne gdzieś tam i dlateog mam te róże. o dziwo zawsze je w całości przyniesie:)

przed ,,bez okazji'' w 1szej linijce powinien być przecinek:) bo sensu nie ma eraz jak powinien;)

Miło jest dostać kwiaty ;) okazjonalnie jest ok tak myślę ;) ale to tylko kwiaty .... dziewczyny ważne jest to jaki jest dla was dawanie kwiatów nie jest aż tak ważne no dzień kobiet jest wyjątkiem więc w ten dzień to należy a do autorki posta - może on nie ma kasy

Gość TH is IT R
KUPUJCIE KWIATY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość andrea........
minęły 2 lata a on... nadal nie kupuje ;]

Gość fikusny88
To jak czesto facet powinien kupować kwiatki? ???????

Gość fikusny88
Halo?