Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krokiecik

prezent dla młodej pary

Polecane posty

Witam, za tydzień ślub i wesele w dalszej rodzinie. Nie mam zielonego pojęcia jaki dać prezent, nadmienię, że nie znam ich za bardzo dobrze i nie jest osobą bardzo majętną... pomóżcie, please!

Gość racka
Kup kwiaty. Nikt nie zmusza Cię do kupowania mało znanym Ci ludziom jakichś strasznych prezencisk. Skończmy raz na zawsze z weselnymi bufonadami.

kwiaty na pewno, ale wypada coś jeszcze bo weselicho będzie jak sie patrzy w ładnym hotelu, prezent? nie wiem czy jeszcze sie taki daje, może kasę?

Gość najlepiej kasę w kopercie
sami coś kupią

Gość Mgmgą
Teraz daje sie kase a nie prezenty

ok, to dam kasę, ale szkoda - ja swego czasu tak sie cieszyłam z garnków, poscieli i zastawy... taaaa czasy się zmieniają a mąż chce wygrawerować pieniążek - tłumaczę mu, że to tylko pamiątka może będą to trzymać długo (mąż mówi że jak zbraknie kasy to spienieżą) a mnie się wydaje, że do tego należało by dorzucić jednak forsę, ale nie wiem w jakiej wysokośc, skoro będą i kwiatki i medalion (czy moneta czy jak zwał tak zwał... takie cuś wygrawerowene z ich imionami itd)

Gość zamężna
zamiast kwiatów proponuje, dajcie im wypełniony kupon lotto:) my na zaproszeniach prosiliśmy o to, i okazalo się, że wszyscy tak zrobili:) uzbieraliśmy 4.500 zł:) nadmieniam iż było 150 osob:)

Gość majeczka88
Ja na prezent zamiast kwiatów kupiłam piekna poduszke z haftem: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11521413 Wszyscy byli nia zachwyceni, umieściłam tam imiona młodej pary i date uroczystosci. Teraz poduszka zdobi małżeńska sypialnie