Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marchewa-plewa

cisza....

Polecane posty

Gość mnie zabija codziennie
juz od wielu miesiecy :(

jak nieliczyc minut i nei czekac na sms jak dac sobie spokoj z komorka i nie czekac czekam jak nikt,mimo ze kladzie sie przed 22 spac...moze jednak.moze kwadrans pozniej

nie wiem jak ja nie lubie ciszy wole odkurzacz juz sluchac radio motor co kolwiek byle by nie jak dzis w nocy obudzilam sie o 4 rano i scigalo mnei setki glosow i dziesiatki twarzy,ktore odeszlo

pewnie jestes na poczatku drogi z ta cisza?

z czasem sie bedziesz przyzwyczajac do tej ciszy ale pytania i bol, jesli kochasz, zostana ... ja juz nie patrze na telefon z wyczekiwaniem, nie sprawdzam poczty co chwile...po prostu czekam...nie wiem na co...pewnie na dalsza cisze

Gość ja tez*
znam te cisze ktora zabija-powoduja ja ludzie ktorzy nie sa nas warci-warci sa tylkoi siebie samych-masakra-dlaczego tak jest???

ehhh...czas pozwoli Wam sie przyzwyczaic do bolu...wiem, ze to boli...cholernie boli...ale czy jest inne wyjscie niz przejscie przez kazdy etap tego bolu. Nie da rady od tak przeskoczyc w zapomnienie z dnia na dzien. Kazda strata robi spustoszenie w psychice, w sercu...kazdy krok jest trudny , czasem nawet niemozliwy... Kiedys ktos madry mi powiedzial : " pasmietaj, ze kazda strata stanowi istotny element tworzenia" cos w tym pewnie jest...ja jeszcze tego tworzenia nie widze...moze kiedys zobacze ...czego i Wam zycze Ide zmierzyc sie ze swoimi demonami Spokojnej nocy

ścigają mnie demony i tysiące twarzy i wymówek,nie umiem sie pozbierac.czy to depresja?nigdy jeszcze nie bylam tak głeboko.nigdy.jak wyjsc stamtąd zwierze bezsenne ze mnie z warg splywa kropla alkoholu,w niej wszystkie słonca tej pory z warg splywa kropla krwi,wynikła z przegryzionego slowa kocham

Gość zojka14
moja cisza trwa już 5 miesiecy boję się że nie pottrafię zapomnieć