Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONKA

angielski

Polecane posty

hej mam prośbę do ludzi którzy są pomocni oraz znają troszkę język angielski :) chciałabym prosić o pzrtłumaczenie tego tekstu: hej ! jak się masz? mam nadzieję że dobrze. mieliśmy pogadać ale jakoś cały czas jestem zajęta. przepraszam za to. w niemczech było super. moi znajomi zrobili mi imprezę na powitanie, miałam bardzo wielkiego torta i trochę się upiłam. teraz mam bardzo dużo nauki i cały czas siedze w książkach. na weekend jade do mojego domu zobaczyć jak się wszyscy mają. to znaczy czy moje rodzeństwo było grzeczne podczas mojego wyjazdu :) na święta jade chyba już napewno do londynu i mam nadzieję że cię zobaczę . buziaki pa ps twoja oststnia piosenka jest świetna jeżeli mi pozolisz to ustawie ją na dzwonek w mojej komórce.

Gość a wiecie co zrobiłam
Hi! What's up? How are you? We were to talk but I've been very busy recently, I'm so sorry. It was great in Germany. My friends prepared a welcome party for me. I got a big cake and then I drunk a little. Now, I've got to learn a lot so I'm busy studing. I'm going home for weekend to see if everything is ok there (I mean if my brothers and sisters are doing well at home when I'm here :) For Christmas I'm sure I'm going to London and I hope I'll see you. Lots of kisses, bye PS. Your last song is fantastic, and if you let me, I'll use it as my mobile ring.

Gość przerwa ja tez dolny slask
Hi ! how are you?i hope you are ok! i would like to apologize about no massage from myself to you,I was very busy. i was in germany, it was grate! i had a party organizate by my friends, was really big cake and i drunk a little bit. now i have a lot of study, all my day filling books, books and one more time books. in this weekend im going to my home-town to seeing with my familly. on christmas i hope be in london and im wainting for time when me met! kisses, byee ..your last song is wonderfull! if you agree- it will be my ring bell!!

Gość przerwa ja tez dolny slask
marnie wypadam przy pierwszym tlumaczeniu- skorzystaj z niego, ja leze wlasnie najarany i tak postanowilem pomoc, choc wiem ze jest tu wiele bledow;) pozdro!

Hi! how are you? I hope you\'re fine. We need to talk,but unfortunatelly i\'m busy all the time. Sorry for this. I\'m so happy for being in Germany. My friends made huge party, I had a big birthday cake and I drank little beer;) Now I must learn a lot, and at weekend I planned invite my family. I\'m sure that i\'m going to London on holiday. I hope see you. Hugs and kisses. Bye p.s Your last song is great! If you let me, I put it on my phone ring. to bedzie tak mniej więcej,prosze:)

Gość ponglisz
hej ! jak się masz? mam nadzieję że dobrze. mieliśmy pogadać ale jakoś cały czas jestem zajęta. przepraszam za to. w niemczech było super. moi znajomi zrobili mi imprezę na powitanie, miałam bardzo wielkiego torta i trochę się upiłam. teraz mam bardzo dużo nauki i cały czas siedze w książkach. na weekend jade do mojego domu zobaczyć jak się wszyscy mają. to znaczy czy moje rodzeństwo było grzeczne podczas mojego wyjazdu na święta jade chyba już napewno do londynu i mam nadzieję że cię zobaczę . buziaki pa ps twoja oststnia piosenka jest świetna jeżeli mi pozolisz to ustawie ją na dzwonek w mojej komórce. hi, how are you, very well suppose.We wanted to speak but im busy all the time sorry for it.We had a great time in germany and my aquaitances have made a welcomming party.I had a colossal layer cake and iv got drunk a bit .at the moment iv got plenty of learnings and im taken up with books.Im going to visit my parents to see how they are doing, actually to check if my sibllings were behaving well during my absence.Im quite sure abaut my trip to london, beside i have hope to see you again best regards