Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci

panowie, czy nie przeszkadza Wam...

Polecane posty

Gość pytam z ciekawosci

nie wiem czy jest tutaj ktos, kto ma dziewczyne i wie co ona robiła z byłym chlopakiem.np. wiecie ze spuszcał sie jej w ustach, na twarz, praktycznie na całe ciało. ona lizała mu dupsko,wsadzała mu palce, lizała stopy, i kochali sie analnie. i co w takiej sytuacji? jestescie w stanie to zaakceptowac? nie brzydzi Was taka dziewczyna? bo ja własnie tego wszytskiego dowiedziałem sie od swojej kobiety, ukrywała to przede mna 2 lata, (podobno nie chciała mnie ranic) cholera jasna.. bardzo ja kocham ale ciezko mi to zaakceptowac. chyba lepiej nie wiedziec... ale z drugiej strony nikt nie chce byc okłamywany.

Gość ale ona
cię nie okłamywała przecież wtedy cię nie znała

Gość pytam z ciekawosci
ok, ja to rozumiem ze sie nie znalismy. ale facet lubie miec kobiete na własnośc. nie lubi sie z nikim dzielic. ale chyba kobiety nigdy nie zrozumieja meskiej mentalności... skad u nas np. to parcie na dziewice

Gość a moj zaluje ze bylam dziewica
trochę... i lubi sie dopytywać o wszystkie 'pikantne' szczegoly z moimi ex... mowi ze go to podnieca troszke

Gość pytam z ciekawosci
nie wiem jak to moze podniecać. jak ja sobie choc przez chwile pomysle jak mogła wyglądac jej ospermiona twarz przez niego to mi sie robi niedobrze.

Gość a moj zaluje ze bylam dziewica
też tego nie rozumiem, bo mi to sie srednio podoba jak mysle o tym ze bzykał sie ze swoją ex... ale on sam przyznał ze był nieco zawiedziony ze 'znowu dziewica' :O (dodam, ze to nie zaden ruchacz, miał za sobą seks tylko w 2 długich związkach) nie rozumiem facetów

Gość szwagierr
witajcie szwagry mojego chuja:P

Ja bym nie miał problemów z zaakceptowaniem takiej kobiety. Coż, historia każdego człowieka zawiera jakieś ciemne karty.