Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanieccc

dlaczego jest tylu podłych ludzi na tym forum ?????????????????????

Polecane posty

oj tam autorka miała po prostu zły sen- śniło jej się ja komik zakopuje ją żywcem w ogródku pod jej własnym domem- i myśli , że to zdarzyło się naprawdę

nie no to racja- w realnym świecie na serio można zostać żywcem zakopanym;)

ja tez zauwazam mase podłosci na forum serce krwawi mi za kazdym razem, gdy czytam jadowite, raniące słowa, które spadają z ekranu niczym razy na szukającyh pomocy smutne to

Gość mam pytanieccc
Moze za wczas to mowie, ale zebrała się tu sama śmiatanka podłości :D:D:D:D Plan zadziałał :D a teraz pocałujcie mnie w dupe :D:D:D:D

Dajcie mi coś na uspokojenie😭 boje sie spokojnie poruszać po topikach...a jak mnie ktoś literą od tyłu zaatakuje:O strach sie bać

"Wielcy Podli" nie całują w dupę laleczko- "Wielcy Liryczni " pewnie nawet cię tam poliżą- pomyliłaś towarzystwo

tak ja takimi podłymi oskarżeniami czuję się koszmarnie zraniona- rzeczywiście wiele podłości jest na tym forum

śmietanka podłości... jaki proces myślowy powoduje dojście do takich stwierdzeń? :D

mam pytanieccc---> wymień nicki podłe,albo spierhalaj w podskokach do świata idealnego jakim jest ten realny

mam pytanieccc- nie słyszałaś o powiedzeniu" złego diabli nie wezmą " ?? będziemy żyć wiecznie na tym forum i gnębić takie małe głupie istotki

Misiu, dopiero będę skrobać :) i cukierki dla dzieciaków muszę kupić, bo im się halołinów zachciało i dzwonią co 5 minut po cukierki :)

opuszczam ten padół nienawiści!!!! idę po dziecko do szkoły- będę cieszyć się macierzyństwem! :P