Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiające to

zainteresowanie mojego faceta- nowy facet jego ex kobiety

Polecane posty

Gość zastanawiające to

jak ja mam to odebrac? on jest ciekawy jak wyglada, kim jest.. byl z ta dziewczyna kilka lat, to ona go zostawila..a teraz on sie dziwnie zachowuje...

Gość nie wiem o co mu chodzi
ale ja bym sie wkurzyła ,bo tzn ze sie nia jeszcze interesuje może to byc rownież zwykła ciekawość

Gość zastanawiające to
ja dla przykladu mam gdzies jak wygladaja nowe dziewczyny moich bylych, nie interesuje mnie to... nie rusza mnie wcale.. dlatego tez moje pytanie. czy to nie dziwne?

może wciąż jest zazdrosny o nią, a może tylko i wyłącznie jakieś ambicjonalne względy nim kierują typu "czy jest lepszy ode mnie"

Gość na moje oko
jest zazdrosny, być może coś do niej czuje...

Gość zastanawiające to
to byla jego pierwsza "powazna" dziewczyna. minelo kilka lat od ich rozstania, mozliwe ze nadal cos czuje do niej? po tylu latach? bedąc ze mną dwa lata w związku nagle sie interesuje gosciem swojej byłej...

Gość zastanawiające to
panowie, moze wy sie wypowiecie, jakie uczucia wam towarzysza w takich sytuacjach? o co chodzi?

Gość zastanawiające to
???

Gość facet_nom
Tak, interesuje sie nim, ponieważ chce sprawdzić co ten koles ma takiego w sobie, ze tamta laska tez moze z nim być, tak samo jak kiedys była z nim. Uważa ze jesli tamtej nie wyszło z Nim to powinna ona sie wcale nie ochajtać, wejsc w związek itp itd, bo przeciez on jest ten najlepszy. To jedna teoria. Nie mniej jednak zeby tak sie zachowywać to trzeba jeszcze troche kochać. Tak wiec droga kolezanko, nie chce Ci psuc humoru ani związku, ale mysle ze Twój facet jest z Tobą, bo z początku było fajnie, potem sie przyzwyczaił i jakos zeby nie być samemu to sobie z Tobą zyje. Nie moze zapomniec, ani wybaczyć sobie tamtej \"porażki\" jaką bylo rozstanie z tamtą kobietą i pomimo ze Ciebie moze tez troche kocha, to to uczucie jet niczym w porównaniu z uczuciem jakim darzył tamtą kobiete. Powiem wiecej, jesli ona teraz np: bardzo chciałaby wrócic i mocno na to nalegała to bardzo mozliwe ze by do niej wrócił, zostawiając Cie na lodzie. Co mozesz zrobić: na początek husteczka i w ryk, potem gruby sznur i na strych, innego wyjcia nie ma. Ewentualnie mozesz poszukac sobie innego, hyba ze tego kochasz to bedzie mały problem. Powodzenia

Być może te wszystkie podane wcześniej teorie to prawda, a być może Twój facet to typ plotkarza, który musi wszystko o wszystkich, a byłe to najlepszy temat do plotek

Gość zastanawiające to
nie jest typem plotkarza, jest bardzo zamkniety w sobie... typowy introwertyk... boje sie ze moge byc substytutem... ale po tylu latach?????

Gość facet_nom
Z toba jest dwa lata, czyli poł roku gry, jaka to Ty jestes piękna itp itd, nastepne pół roku to Ty sie zakochałas czyli i tak było fajnie, on odetchnął, potem półroku przyzwyczajenia to juz mamy 1.5, nastepnie pół roku dotarcia-sprzeczk, dyskusji, zycia, no i no i wkradła sie nuda, nagle zauwazyłze jego była ma nowego faceta i zrozumial ze on nadal ją kocha, a Ciebie nigdy tak nie pokocha no i masz efekty. Wiec mi nie mow ze po tylu latach. Ja kocham tez jeszcze troche swoją pierwszą milosc, ale nie interesuje mnie co ona teraz robi, bo wiem ze była zwykłą Szm*** :)

Gość zastanawiające to
super... sznur i strych odpada.. swiat sie nei konczy... faceci to jednak szuje... wypieprzam go z domu dzis.....

Gość facet_nom
Hehe widzisz panno "zastanawiające_to", jestes gorsza od swojego faceta o 1000razy. Sorka ale nie lubie takich kobiet jak Ty. Specjalnie napisalem wszystkie mozliwe złe scenariusze, zeby sprawdzic jaka bedzie Twoja reakcja. I ty mówisz ze go kochasz?????? Ty której dyktująwarunki jakies nieznajome osobniki z forum ??? I co teraz go z chaty wywalisz? Taka jestes z charakteru ? Jgo zdanie to juz sie nie liczy? Zal mi Cie kobieto, bo słuchasz nie iebie i swojego chłopaka, tylko jakis bezsensownych komentarzy na równie bezsensownym forum 10latków. Zal zal zal, i to niby Twój facet jest ten "zły" Sama zastanów sie co Ty chciałas zrobic i udowodnic tym ze wyrzucisz go z chaty. Nawet nie porozmawiasz z nim o tym ze CI to nie pasuje itp itd i nie spróbujesz sie od niego dowiedziec jak on to widzi, tylko słuchasz pośredników. Kobieto, rzuc go lepiej, tak jak mówisz, bo szkoda chłopa na taką bezmyslna lale. pzdr i sory za szczerosc.

Gość dddddddddd
podpytaj go ..dlaczego tak sie tym interesuję ...zobacz jego reakcje ,zobacz jak sie będzie zachowywał ,tylko spokojnie nie rób awantur niech sie wygada ..potem zobaczysz co dalej.może to faktycznie tylko ciekawość ....

Niestety, facet-nom ma racje...Kiedys mialam tak samo, moj chlopak caly czas inteteresowal sie swoja byla, przejmowal ze jej chlopak to zwykly huj itp...Nie chcialam sie wydac zazdrosna wiec to wszystko tolerowalam. Jak sie pozniej okazalo to on caly czas ja kochal i czekal tylko zeby do niej wrocic a ze mna byl tylko dla zabicia czasu...

Gość od dawna wiadomo
ze faceci to świnie :P