Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka małgorzata i kuba

MAM TALENT druga edycja

Polecane posty

MAM TALENT!\" to znane na całym świecie show, w którym może wystąpić prawie każdy. Prawie, bo warunek jest jeden: trzeba mieć talent. Cos coś co wyróżnia Cię spośród miliona. W tym programie można nie tylko tańczyć i śpiewać, ale i prezentować wszelkie wyobrażalne (lub nie) zdolności. Jeśli umiesz tańczyć tango i polkę jednocześnie, śpiewasz pod wodą i grasz Beethovena na zapałkach? Żonglujesz? Tresujesz zwierzęta? Czytasz w myślach lub potrafisz się teleportować? A może śpiewasz jak anioł i tańczysz jak diabeł ? Jeśli tak, Ten program jest dla Ciebie! Każdy talent będzie mile widziany. Można występować indywidualnie i w zespołach. Nieważne też ile masz lat! Najważniejsze to pokazać swój talent i zdobyć serca jury oraz publiczności. W programie mogą brać udział wszyscy:. Ci, którzy są już znani i lubiani i ci, którzy po raz pierwszy chcą zaprezentować się wielomilionowej publiczności. Nic dziwnego, że rosyjska wersja programu miała tytuł \"Minuta sławy\", a zwycięzcę pierwszej brytyjskiej edycji programu Paula Pottsa poznał już cały świat. Wykonanie przez niego na castingu arii \"Nessun dorma\" z opery Turandot G.Pucciniego zachwyciło miliony ludzi. Paul Potts - nieznany nikomu sprzedawca telefonów komórkowych z południowej Walii po zwycięstwie w Britain\'s Got Talent wydał debiutancką płytę \"One Chance\", która rozeszła się w nakładzie 3 milionów kopii. Płyta była wydana w Wielkiej Brytanii, USA, Australia, Korea Pd., Meksyku. Wytwórnia Paramount Pictures pracuje właśnie nad realizacją filmu opowiadającego o niebywałym sukcesie Paula Pottsa. Każdy z próbjących swych sił w MAM TALENT! ma taką szansę jak Paul Potts. Może zdobyć sławę i równowartość100 000 euro. Wystarczy zgłosić się na casting:

Gość ja mam talent
umiem obciągać jak nikt inny:):):)

Gość ja mam talent
czy mały czy duży ale zawsze wchodzi cały:):) czy to też talent??????

Gość ja mam talent
to przeszłam czy nie...bo już nic nie wiem???????