Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze sie łudze...

ciąża a objawy jak na

Polecane posty

czy może któraś z was mimo iż miała objawy jak na @ to jednak była w ciązy? pewnie juz byl taki temat ale nie mogę nic wyszukać.

to mnie trochę pocieszyłaś :) jeszcze jakies 4 dni i wszystko będzie jasne. chociaz przy pierszej ciąży to chyba inaczej się czułam.

ojej ja też! przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, oprócz braku miesiączki:) zero. A teraz cały pakiecik dostałam- w ramach wyrównania:P

Ja to pamiętam że jeszcze za nim wiedziałam ze jestem w ciazy to wracałam z pracy siadałam na kanpie właczałam telewizor i tak siedziałam bo mi się nic nie chciało :) dopiero przed 18 wstawałam żeby obrać ziemniaki bo mąz zaraz będzie. Ale nie pamietam czy mialam bóle brzucha jak na okres. a juz urodziłas czy jesze jesteś w ciazy?

Gość tak sie zastanawieam
ja se dowiedzialam wlasnei , ze jestem w ciazy, objawy mam takie jak przed okresem- bol podbrzusza i bol piersi.

jeszcze jestem w ciąży-7 miesiąc. A mój pierwszy synek ma 9 lat. Ja nawet przy pierwszej ciąży tego lenia nie miałam:P

tak sie zastanawiam-- gratualcje :) EmiBaby99- mój synek ma 2 latka a teraz wiesz co będzie? Ja to strasznie wymiotowałam nawet idąc do mamy która mieszka parę ulic dalej wymiotowałam w krzakach. dobrze ze była zima i było ciemno to tak nie było widać

tak wiem- następny chłopak:) A miała być Ania hehe. Ja teraz już jestem po tych porannych rewelacjach. Z dolegliwości to mi tylko zgaga i ciągnięcie skóry zostało heh. Ale się działo wcześniej. tak się zastanawiam- gratuluję:)

EmiBaby99- to starszy się pewnei cieszy z braciszka?

oj i to jak:) już od kilku lat się dopytywał co jakiś czas a teraz tylko by cmokał brzuch i sprawdzał czy kopie:)

ale ci fajnie ja bardzo miło wspominam ciążę mimo problemów od końca 5 miesiaca