Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość busolinii

mam rozstępy na dbycie. co zrobić? Pomocy!!!

Polecane posty

Gość busolinii

przez te rozstępy nie mam od ponad dwóch miesięcy normalnego życia seksualnego

Gość busolinii
tzn. jak szpachlować? nakładać gips?

Gość busolinii
to nie jest śmieszne. ja naprawdę cierpię z tego powodu i sam już nie wiem co z tym zrobić

Gość busolinii
no wzięłem lusterko z przodu i drugie z tyły sobie postawiłem i je zobaczyłem. a jak na codzień się podmywam to czuję pod dłonią nienaturalne zagłębienia w postaci takich małych rowków

Gość busolinii
ja potrzebuję jakiejś konkretnej rady a nie śmiechów hihów

Gość jak mi się cche to mam łyso
konkretne rady zdrowotne na forum erotycznym kafeterii żart tygodnia

Gość busolinii
no co to chyba jest jakoś związane z życiem erotycznym

Gość jak mi się cche to mam łyso
ja bym Cię wysłała do lekarza.. Tylko w sumie nie wiem do którego specjalisty.... :p

Gość busolinii
no właśnie ja też o tym myślałem ale jakoś trudno mi się przemóc i pójść do reejstracji i zaptać się babki do którego lekarza powinienem się udać

Szpachlowanie jest ,,złem koniecznym”. To blacharz ma zrobić tak , aby jak najmniej szpachlować. Zalecane są szpachle poliestrowe – szybko schną. Szpachle należy nanosić na dobrze oczyszczoną i odtłuszczoną doopę {nitro, benzyna ekstrakcyjna, aceton}. Po szpachlowaniu, wyszlifowaniu do gładkiej powierzchni, powierzchnie szpachlowane należy zagruntować farbą podkładową lub szpachlówką natryskową w celu ujednolicenia ziarnistości podłoża pod lakier. Grubość nałożonej jednorazowo szpachli nie powinna być większa niż 0,5 mm. Dlatego też większe nierówności szpachluje się kilka razy, używając szpachli z włóknem szklanym . Lepsze jest szlifowanie na sucho , ponieważ woda/przy szlifowaniu na mokro/ nie odparowana w kolejnych warstwach może powodować pryszczenie doopy!!! Najlepsze materiały ścierne do zgrubnej obróbki to krążki ,lub arkusze o ziarnie 220 ÷ 260, a obróbki wykańczającej 280 ÷ 320. Do matowienia powłok pod szpachlowanie 120 ÷ 160 Lakierować lakierem w kolorze doopy :classic_cool:🖐️

Gość busolinii
za bardzo skomplikowana jest ta terminologia jak dla mnie. może jakieś bardziej proste sposoby?

Gość paczulinka
może wystarczy posmarować oliwą z oliwek i wszystko powoli wróci do normy. w tv tak pokazywali