Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda niegazowana z babelkami

czy ja przejawiam normalna reakcje?

Polecane posty

moj partner z poprzednia dziewczyna w ciagu 6 lat ich zwiazku czesto jezdzili na wakacje,podrozowali,zwiedzili mnostwo krajow.mi sie nie widzi jezdzenie w te same miejsca co on,a P sie uparl,ze to nie to samo,ze kraje tak,ale miejsca inne.powiedzialam,ze do tych samych krajow na pewno nie pojade.przesadzam?

ale oni maja wspomniena,chociaz on uwaza,ze kazdy ma,a jego do najprzyjemniejszych nie naleza

Gość dddddddddd
te same kraje ale inne miejsca to spoko nie dziwie ci się troche bo ja czasami mam odpały i nie chcę spać u mojego bo wiem ze wcześniej tam sypiała jego była

przesadzasz wybitnie :P w koncu nigdzie nie pojedziecie. moze z Polski tez sie wyprowadz, w koncu tu mieszkali...

Gość jak mi się cche to mam łyso
przesadzasz, może on chce sobie z Tobą stworzyć nowe lepsze wspomnienia? Skoro tamta ex tak cię uwiera, to po co zostawiasz dla niej miejsce w jego wspomnieniach. rozpanosz się troskzę, nie okazuj mu, ze ona Cię rusza, tylko wal śmiało do przodu, Ty jesteś najwazniejsza przeiceż!

czuje sie jak kretynka,najgorsze jest to,ze ona jest juz dawno out z jego zycia.ona ponoc tak w nim zakochana nadal,ze ich wspolni znajomi nie wyjawili jej faktu,ze my jestesmy razem i niedlugo bedziemy sie wprowadzac.

Gość jak mi się cche to mam łyso
dziewczyno, w ogóle nie zwracaj uwagi na tamta kobietę. skoro on zamknął tamten rozdział, to Ty przynajmniej mu nie okazuj, ze Ty nie umiesz... Nie ma nic gorsze go niż pretensje za niewinność, a Twoje fochy to nic innego

dzieki,pocieszylas mnie:-)

Gość zws
nie pojedziesz do jakiegos kraju bo ex twojego faceta tam z nim byla?? :D:D:D lubie tego typu abstrakcyjny humor ale nie wtedy kiedy jest na serio

Gość zws
a jeszcze wymien jakie to kraje, ktorych nie zamierzasz zobaczyc?

Gość o kurde a wiesz ze oni byli
razem w kinie??? nigdy nie chodz z nim do kina! i całowali sie! nie całuj sie z nim, bo tylko wspomina byłą!!! i on ją kiedyś odebrał z pracy! nie daj sobie zrobić tego samego, bo to znaczy ze za nią teskni! i dawał jej kwiaty! jak dostaniesz juz bukiet bedizesz wiedziala, o kim on tak naprawde mysli! :O żenada

Gość zws
co wiecej- jesli mieszkali w naszym kraju trzeba zamieszkac w innym bo ten kraj nalezy do ex zwiazku

oj dobra,juz mi wybiliscie glupoty z glowy. a nie pojechalabym do:tajlandii,chin,nowej zelandii,hiszpani,grecji,barbadosu,turcji i innych.a bardzo chce do chin:-(