Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaa

Jak spytac lekarza

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaa
arthrotec jak on dziala

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Po cholere prowokujesz na forum "ciąża, poród"? Szukaj sobie pomocy na forach o aborcjach, albo zapytaj lekarza.Wiele jest tu kobiet, które straciły swoje maluszki i z miejsca zamieniły by sie z tobą, wiec troche szacunku do nich.

Gość załamanaaaaaaa
własnie zadzwoniłam do lekarza z ogloszenia , powiedział ze mi pomoze , wywoła on mi miesiaczke farmakologicznie , powiedzial ile to bedzie kosztowało ,,, wiec 4 listopada mam zadzwonic do niego jeszcze mam czas na zastanowienie sie , dziekuje dziewczynom które mnie zrozumiały i zle nie pisały o mnie zrozumcie mnie , ja wiem co robie , jestem juz dojrzała , zycze powodzenia wszystkim które pisały

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dojrzała....weś mnie nie rozsmieszaj

Gość ile taki zabieg kosztuje

Gość a skąd wezmiesz
maminussssia mogą nie współżyć?? Dobre Zabezpieczenia często zawodzą a wiesz kochana ze do seksu nadają sie tylko osoby dorosle nie tyle wekowo co psychicznie? Wiesz ze do seksu trzeba dojrzec i do kosekwencji z nim związanych, wiesz ze kazy kto przyjmuje tabletki lub inne srodki antykoncepyjne zdaje sobie sprawe z tegop ze nie jest to 100 % zabezpieczenie? Czy ty wiesz ze gdyby kazdy myslal tak jak ta babka to ludzie dawno by wygineli? Nie kazdy planuje ciąża lata z termometrami itd ale tez nie kazdy morduje wlasne dzieci. dLA jednych to tylko aborcja bo jakos tak ladnie brzi a dla innych to jest MORDERSYWO. Uprawiając seks nalezy liczyc sie z jego konsekwencjami i tylko dorosli odpowiedzialni ludzie powinni sie bzykac a innym pozostają wibratory i sztuczne cipki to zawsze lepiej niz kogos zabic. Ot kolejna opcja do wyboru jakby ktos dziecka nie chcia.

Gość a skąd wezmiesz
za pisownie przepraszam spieszylam sie :D:D:D:D

Gość załamanaaaaaaa
zabieg mi powiedział 3000 ale lekami wyjdzie taniej 4 odbieram bete, zeby sie upewnic który to tydz i dzwonie do niego

Gość ndajshfuashfiouehfuha
To nie sredniowiecze,jak wiem ze mam trudną sytuacje to zabezpieczam sie na maksa, co mozliwe.A nie potem " wiesz sorki, ale nie stac mnie a ciebie, muszę cie niestety usunąc"...

to 3 kola bedziesz miala a za co bedziesz zyla skoro was zwolnili???

Gość cozaidiotka
sorry ale mnie kurw złapał jak takie rzeczy czytam ... sama straciłam dziecko rok temu ...mój były odszedł, zostałam sama w obcym mieście , bez pracy, bez gorszy przy duszy, nie mając nikogo i nigdy mi przez myśl by nie przyszło żeby coś takiego zrobić... chociaż nie maiłam wsparcia w nikim..:( .. i wolałabym teraz być sama, nic nie mieć ale żeby moje dziecko żyło ...

Gość załamanaaaaaaa
ale nie id na zabieg tylko jestem we wczesnej ciaży wiec przyjme tabletki

Gość westchnał seler
załamana-widze ze zdecydowalas :( eh nie jestem kosciolkowa ale wiesz ze to grzech smiertelny?

to ile te tabletki beda kosztowac?

Gość załamanaaaaaaa
ale czemu mnie tak pytasz o cene , chcesz mnie znowu zaatakowac, naprawde to ostatnia rzecz jaką teraz potrzebuje ,, atak ,,, tak zdecydowałam sie , jeszcze odbiore bete

Gość Euraliaaaaa 1975
urodz to dziecko życie Ci odpłaci dobrem powodzeniem i szczęściem za Twoją decyzję nawet jak byś miała sama je wychowywać Zastanów się jeszcze:)))

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Po co namawiasz? I tak zrobi swoje.Zobaczymy co powie po.Albo jak chciane i upragnione dziecko straci.

nie chce Cie atakowac sama kiedys taka decyzje podjelam

Autorko, nie znam cie i szczerze nigdy nie chcialabym cie poznac. Nie mam za grosz szacunku ani zrozumienia dla ciebie. Dla mnie jestes nikim. Jestes nawet nie warta mojej najmniejszej uwagi. NIe wiem nawet po jaka cholere ja tu nadal wchodze i czytam te twoje wypociny. Moze dlatego, ze ludzilam sie, ze zmienisz jeszcze zdanie, ale niestety. Bedziesz morderczynia i to wlasnego dzieckoa, i wiesz co? Nigdy sobie tego nie zapomnisz, a najgorsze to zyc w spokoju ze soba, kiedy sumienie ci na to nie pozwala.

Gość załamanaaaaaaa
podjełas tą decyzję i ..... tez tabletki przyjełas bilardzistka jakbys była w mojej sytuacji to inaczej bys m2yslała , naprawde ,,,,,, i zycze ci zeby zycie cie nie zmuszało do takich decyzji

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dla mnie jestes leniwa i wolisz to załatwic w najprostszy sposób.Wystarczy ruszyc tyłek i popytac sie jakie sa mozliwosci pomocy ewentualnie adopcji.Ale po co...Tabletki juz załatwione, lekarz tez.

dzis jestem wdzieczna bogu bo nie mialabym co dac dziecku( 2) dziecku autorko pozdrawiam trzymaj sie cieplo

Gość załamanaaaaaaa
pozdrawiam a powiedz czy przyjełas tabletki i czy obyło sie bez komplikacji nie atakujcie mnie juz bardzo prosze , decyzji nie zmienie

Wiesz co, nie chce mi sie z toba pisac. Jestes po prostu cholernie nieodpowiedzialna osoba, wiesz! Dla ciebie pozbycie sie "problemu" to decyzja dojrzalej i odpowiedzialnej kobiety! Piszesz sama, ze jestes dojrzala osoba i na dodatek MATKA jednego dziecka! Boze, uchron dzieci od takich matek!

Gość załamanaaaaaaa
to nie pisz , tak bedzie lepiej

Gość dlaczego ja nie mialam wyboru
mam 45 lat od urodzenia choruje na serce. Mam dziure w sercu a wydolnosc tego organu na dzien dzisiejszy to 46% . Nigdy nie myslalam o dzieciach bo wiedzialam ze miec ich nie moge, nie udalo by mi sie donosic ciąży a nawet jesli jakims farmakologicznym sposobem mogli by ją utrzymac to nie przezylibysmy porodu. Jestem bardzo slaba fizycznie mam mnostwo uczulen na rozne leki, nie mozna stosowac u mnie znieczulenia itd. Praktycznie jestem wrakiem kobiety od urodzenia:( 10 lat temu mimo mnostwa zabezpieczen zaszlam w ciąże , jakim cudem nie wiem... lekarz zdiagnozowal ciąże i dal mi jasno do zrozumienia ze nie mam szans na bycie matką i ze musze pozbyc sie wlasnego dziecka:(:(:(:(:(:( w zasadzie to nawet nie mialam wyboru, mąż plakal a ja bylam rozerwana od srodka mialam dylemat. Moglam zaryzykowac i np umrzec razem z dzieckiem jeszcze podczas ciąży - nawet chcialm ryzykowac ale mąż nie chcial. Plakal bal sie ze umre ja i nasze dziecko to bylo tragiczne przezycie. Na domiar zlego zaden lekarz z najlepszych klinik w polsce nie chcial podjąc sie opieki nademną w tym stanie. Nikt nie zainteresowal sie mną kazdy kazal mi ZABIC! a zeby tego bylo malo jestem osobą bardzo wierzącą i z tej strony tez to przezywalam. Ktoregos dnia lekarz zawiozl mnie na sale i pod pretekstem wypalania nadzerki usunąl mi ciąże! Wiedzialam ze to robi ale nie dane mi bylo wybierac. Do dzis placze po nocach nie radze sobie z tym psychicznie. Moje malżenstwo sie rozpada, mąż jest alkoholikiem a ja mam ogromną depresje i nie potrafie juz zyc normalnie! Nie potrafie. Mimo ze nie zrobilam tego celowo to obwiniam sie jak najbardziej. Moglam wyjsc ze szpitala i zostac w domu i tam tez umrzec z dzieckiem ale przestraszylam sie i zgodzilam na aborcje a teraz tak naprawde nie zyje, wlocze sie codzien bez celu!

Gość dziecinko ale
3000 na zabieg masz??? podobno was nie stac???:O nosz kurwica mnie bierze, cchce3000 zaplacic mordercy swojego dziecka:O powinien ci ten lekarz od razu cipe zaszyc:O

Gość dziecinko ale
dlaczego ja nie mialam wyboru - bardzo wspolczuje🌼❤️:(:(:(

Gość maciemacie
mam nadzieje, ze zdechniesz podczas tego zabiegu. morderczynio.