Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoodszy

Jak znaleźć starszą kochankę?

Polecane posty

Gość Młoodszy

Mam dosyć rówieśniczek. Pociągają mnie kobiety ponad 30 letnie. Ale gdzie mogę taką poderwać? Gdzie ją znaleźć? Oczywiście nie chodzi mi o jakieś stałe związki z nimi. Szukam kobiet, które lubią młode mięsko ;)

Gość Młoodszy
Co Cię tak śmieszy? :D Miałem napisać "Szukam kobiet, które lubią nieskalaną tkankę mięsną ludzkiego samca"? :D

Ja akurat jestem starszą kochanką, mój chłopak ma lat 18. powiem ci, że ja sama musiałam go poderwać, był nieśmiały, ale potem, o szalonym seksie wyznał mi, że fantazjował o mnie, tylk nie myśla, że starsza może marzyc o młodszym, zycze powodzenia w znalezieniu starszej kochanki.

Gość Młoodszy
ZŻESZONA - opiszesz swoją historię? Jak do tego doszło? A to ogłoszenie to gdzie dać?

Wejdz na jakis czat.....tam pewnie jakas szybko "nawinie sie" :] Ps.z ciekawosci ile masz lat?:)

Gość Młoodszy
Oj na czacie poluję już od miesięcy i nie ma konkretnch pań. Nawet jeśli są chętne to zrywają rozmowę, bo chodzi im tylko o spust przed kamerką czego nie robię... Mam 20 lat.

Gość Młoodszy
Łeeeeeeeeeee a na tej podanej stronie mozna tylko oglądać filmy a nie zamieszczać oferty ;/

Gdy umarł mój mąż, zauwazyłam chłopaka, który często sie na mnie patrzył, ale nawet dziendobry nie mówił. Poprosiłąm go raz, czy nie mógłby zobaczyc, co z moim komputerem, on powiedział, że zaraz przyjdzie. O mieszlkał w tym samym bloku. Szybko zepsułam komputer, a jak przyszedł, myslałam juz tylko o jednym. On sie pochyla nad kompem, ja patrze na jego wypiety tyłek i czuje, że cos sie ze mna dzieje. Poszłam do kuchni i dla odwagi łyknełam dwa lechy, i przychodze, i nagle stawiam wszystko na jedna karte. ciach go za krocze, mocno głowe przyciaskam, on sie wyrywa, ja czuje , że sie robi twardy. w koncu przestał sie wyrywac. przychodzi do mnie często, ale musi uważac, by jego matka tego nie zobaczyla.

"spust przed kamerka" ehehe rozbrajasz mnie na łopatki ;) noo daj ogloszenie:) Powracajac do czatu to ile razy ja wchodze to czesto faceci pytaja sie o sex-spotkanie:/ (( dlatego tam nie wchodze,chyba,ze znajomi sa:])) A Tobie to sie nie udalo? Za malo wiary w siebie :P moze tutaj jakas znajdziesz :P

młody ----> poogladaj film "Żigolak" czy jakos tak....moze czegos sie nauczysz jak zrywac starsze babki...moze jeszcze beda Ci placic za towarzystwo ;)

Gość Młoodszy
Na czacie to tylko faceci są konkretni, wiadomo :P a ze starszą kobietą chciałbym spróbować, mam nadzieję że dałbym radę :)

Gość wacusiek.......
ZŻESZONA HEHEHE-NIA = kvrwa

Gość wacusiek.......
kvrwa film to jest bajka a zycie jest zyciem Niedzwiedziu :o

Gość Młoodszy
Oglądałem ten film :D Kurde no, starsznie mnie kręcą takie kobietki i jestem bezsilny... Młodą poderwę, ale starsza jak? :/

Gość to częste zjawisko ostatnio
starsze koleżanki z pracy są znakomite