Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buleparte

test pre-test

Polecane posty

witam...zrobilam sobie test pre-testem ...wyszlo jakos dziwnie...bo jedna kreska jest bardzo bordowa...a ta druga niby jej nie ma ale jakas taka lekko zaznaczona..czy mialyscie moze podobnie? czy ta druga kreska to wynik tego ze po prostu test zostal namoczony moczem? proszeo odpowiedz...bo drze z przerazenia!

Miałam podobnie, lekka druga kreska i ten sam test, w ciąży nie byłam (niestety), więc się nie stresuj ;)

dzieki ...kiedys robilam test innym preparatem i tam nie bylo niczego takiego jak zaznaczona lekka kreska...wlasciwie nie powinnam byc ...ale ...no nigdy nie wiadomo...uspokoilas mnie troszke dziekuje...wczoraj powinnam miec okres...mam co 26 dni..i musialam go zrobic bo bym spac przez te swieta nie mogla.

Gość chce zostac anonimowa
ja tak miałam i jestem w 24 tygodniu ciazy:)

Gość aniaaaa79
też robiłam pre testem i tak wyszło.Boję się jak nie wiem.Ja tam niby nic nie widzę,ale pod światło coś przebija,albo mi się już w oczach coś poprzestwaiało z nerwów.

Gość obciazyc
ja juz nauczona doswiadczeniem zawsze robie dwa testy-dwa rozne:)

Gość aniaaaa79
Mąz patrzył i nic nie widział -chyba mam obsesję - boję się,bo chorowałam i brałam mnóstwo leków nawet dożylnie antybiotyk o ketonal przeciwbólowy, a jakby mało tego przeświatlali mnie:-(

miałam tak samo! ta druga kreska słabiutka, wlasciwie smuga.. no ale jest! Biegne po inny test! Slyszalam ze jakies infekcje jajników powodują czasem podwyższony hormon hcg i stąd ta lekka kreska! martwie si e :/

miałam tak samo! ta druga kreska słabiutka, wlasciwie smuga.. no ale jest! Biegne po inny test! Slyszalam ze jakies infekcje jajników powodują czasem podwyższony hormon hcg i stąd ta lekka kreska! martwie si e :/

drugi test wyszedl negatywny...ufff... Na nim jak wól jest napisane, ze wzrost tego hormonu zdarza sie przy np torbieli jajnika,,, podejrzewam siebie wlasnie o to.. umówilam sie do gina!