Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jejkuuuu no

plamienia? pomocy!!!!

Polecane posty

Gość o jejkuuuu no

wiem ze przy braniu tabletek moga wystapic plamienia ale to co ja mam to bym plamieniem tego nie nazwala. toz to bardziej obfite niż okres. podpaska po godzinie robi sie przemoknieta calkowice. leje sie ze mnie. juz 2 tydzien biore yasminelle. czy to tak ma byc czy powinnam leciec do lekarza? a moze ja źle to interpretuje? ale dla mnie plamienie to plamka krwi na podpasce a nie kurna obfity okres. pomocy.

Gość o jejkuuuu no
proszę o jakąs odpowiedz bo mam nieiwele czasu za chwile musze stad zniknąć a naprawde sie martwie.

idz do lekarza też biore yasminelle i miałam lekkie plamienia, najczęściej po stosunku. Nie powinno tak być źle Ci najprawdopodobniej dobrał tabletki

Gość o jejkuuuu no
dzwonilam do niego powiedzial ze panikuje i ze tak moze byc. kurfa no ale po co brac tabletki jak przeciez nie bede sie z meżem kochala jak normlanie sie ze mnie leje. :(

Gość o jejkuuuu no
dzieki dziewczyny zpaisze sie do innego lekarza bo też mi sie wląsnie nie widzi zeby to bylo normalne. u mnie jest jeszcze taki problem że jestem świeżo po porodzie i mialam problemy z obkurczaniem macicy ale moj ginekolog to zignorowal i teraz nie wiem czy czasem coś tam sie nie podzialo. Nawet mi usg nie zlecil więc nic nie wiem. W poniedzialek sie zapisze do kogoś innego.