Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfd

wkurwiona jestem jak nie wiem co

Polecane posty

Gość meluuuaaa
a co sie stalo?

Gość fgdfd
od miesiaca jest mowa o tym ze jade z moim R na cmentarz to jego babci i dziadka. a dzisiaj sie dowiaduje ze jego bratowa postanowila jechac z dziecmi i dla mnie miejsca nie bedzie w samochodzie... milion razy juz tam byla a ja ani razu... kurwa az sie trzese ze zlosci

Gość fgdfd
i po chuj to robisz? myslisz ze to smieszne

Gość meluuuaaa
tez bym sie wkur.... Co za bratowa xD

Gość fgdfd
wiem ze zrobila to celowo...byc moze zazdrosci ze mam lepszy kontakt z przyszlymi tesciami niz ona chciaz jest juz w ich rodzinie ok. 10 lat

Gość to może ja teraz
jedźcie autobusem jak Ci tak bardzo zależy

Gość fgdfd
moj R mowi ze zadzwoni i powie zeby udostepnila mi to miejsce. nie zgodzilam sie. powiedzialam ze jak chce jechac to niech bierze dzieci i jedzie. wiem ze rodzicom R zalezalo abym pojechala tam jutro. oni wyjechali do senatorium i chcieli zebysmy to wlasnie my tam pojechali.

Gość oj kiepsko
jedno pytanie : czy jestes zona R. ?

Gość fadila1237556
ja tez bym chetnie pojechala na groby mojej rodziny zawsze co roku bylam stalam zawsze przy wujku a po tem jak dziadek umarl to przy nim a teraz mieszkam za granica i 2 rok mnie nie ma jest mi smutno ze nie bedzie mnie obok dziadka ale on na pewno wie ze nie moge tam byc bede przy nim sercem pozdrawiam

Gość Twoj R czyli Twoj
facet, tak?? No wybacz - ale jego bratowa, jakby nie bylo ma wieksze prawa do tego. A jak Ci tak zalezy - to jedz autobusem :) W koncu to jego rodzina, nie Twoja ;) Nie rozumiem czemu jestes wkurzona ;)

Gość fgdfd
umowa byla taka ze jedziemy samochodem rodzicow mojego R. a jego siostra ma byc kierowca.i jeszcze z nami mial jechac R brat. a okazalo sie ze brata zona chce jechac i mnie siostra R potraktowala jak powietrze

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BO NARAZIE JESTES NIKIM TAK? JAKBYS BYLA ZONA O BY TAK NIE ZROBILA.

Gość fgdfd
nie jestem formalnie jego zona ale mieszkamy ze soba... bez przesady to ze nie mam obraczki na palcu upowaznia ich do traktowania mnie a taki a nie inny sposob...

Gość to może ja teraz
w tym dniu lepiej zajmij sie swoimi bliskimi, chyba że nie są dla Ciebie ważni ... nie w tym to w przyszłym roku, kup se samochód i za rok jedz swoim normalnie się pochlastac :o

Gość fgdfd
jestem wkuriowna na maksa i nie mam papierosów na dodatek...w sumie to najwiecej zalu mam to tej calej jego siostry... przeciez mogla powiedziec do swojej bratowej ze w tym roku chce ja jechac . a tu gowno

Gość fadila1237556
poszla bys z buta gdyby ci zalezalo a co ja mam powiedziac jak tak daleko jestem jedz autobusem i olej ja

Gość fgdfd
oczywiscie ze mam swoich bliskich... ale chcialam roniez poznac bliskich mojego R. czy to takie dziwne?

Gość nie jestes zona
wiec jak najbardziej moga Cie traktowac jak kogos spoza rodziny - bo jestes spoza rodziny.

Gość fgdfd
jak to jest calkiem w innym miescie a ja tam nigdy jeszcze nie bylam...

Gość ale masz
problem wozidupo. Jak chcesz tam być, to bądź, nikt ci nie broni przecież. A autobusem/ tramwajem, pociągiem czy czym tam jeszcze nie łaska? Wozidupa z ciebie i tyle.

Gość fgdfd
bez przesady ... to twoim zdaniem do konca zycia beda traktowac mnie jak zupelnie obca bo slubu z moim R to raczej ni planujemy. preferujemy zwiazki na "kocia lapke"

Gość ale masz
Bierzesz faceta za łapę i wsiadacie w jakiś środek komunikacji i jedziecie. P.s. Chciałaś poznać zmarłych ???

po tym jakie problemy ma autorka to chyba tylko ze zmarlami moglaby sie dogadac

Gość fgdfd
oj boze nie czepiajcie sie az tak...nie wiem czy moj R zechce jechac jakims srodkiem lokomocji jak juz wszystko uzgodnione...

Gość moze jego rodzina nie
preferuje takich zwiazkow ;) Po prostu powinniscie sie umowic, ze pojedziecie sami. Bo oni mieli pelne prawo nie chciec podrozy z Toba :)

Gość fgdfd
moze dla was to nie problem a dla mnie problem... moze nie problem tylko po prostu zrobilo mi sie troche przykro

moze problem , ale nie problem, moze jestes dziwna a moze nie... olej to. Choc w sumie grtuluje ze nie masz wiekszych problemow.

Gość fgdfd
jesli chodzi o jego rodzicow to mnie uwielbiaja... pisalam wczesniej ze sa w senatorium w obecnej chwili i zalezalo im bardzo abym byla tam z moim R tego roku..